ÇERKEZKÖY'DE İSTİKLAL MARŞI'NI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI DÜZENLENDİ

ÇERKEZKÖY

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Çerkezköy'de ‘İstiklal Marşımızı Güzel Okuma Yarışması’ düzenledi.

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 2023 yılı '12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabul Edildiği Günü Anma' etkinlikleri kapsamında Çerkezköy'de ‘İstiklal Marşımızı Güzel Okuma Yarışması’ düzenledi. İlçe finalleri Zeki Algur İlkokulu, 75. Yıl Ortaokulu ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirildi. 

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Çerkezköy'de ‘İstiklal Marşımızı Güzel Okuma Yarışması’ düzenledi. Yarışmada her kademede en iyi performansı sergileyen öğrenciler, jürinin objektif değerlendirmesi sonucu belirlendi. İlçe finallerine katılan tüm öğrenciler tebrik edilerek, 7 Mart'ta Tekirdağ İl Millî Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu'nda yapılacak olan il finallerinde ilçeyi temsil edecek öğrencilere başarılar dileyen açıklamada, yarışmada dereceye giren öğrencilerin isimleri de verildi.  

KAZANANLAR BELLİ OLDU

İlkokul kategorisinde birinci olan Yaren Gümüş, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'ndan, ikinci Furkan Taha, Çerkezköy Tepe İlkokulu'ndan, üçüncü ise Muhammed Mirza Güneş, Cumhuriyet İlkokulu'ndan oldu. Ortaokul kategorisinde birincilik ödülünü alan Ahmet Yıldırım, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Ortaokulu'nda öğrenim görürken, ikincilik ödülünü Ecrin Sena Aras, Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu'ndan, üçüncülük ödülünü ise Nehir Sanlı, Özel Çerkezköy Doğa Ortaokulu'ndan kazandı. Lise kategorisinde birinci olan Asuman Etyemez, Pakize Narin Anadolu Lisesi'nde okurken, ikincilik ödülü T. Fatih Güli, Çerkezköy TSO Trakya Anadolu Lisesi'nden, üçüncülük ödülü ise Sedef Benli, Sarbak Metal Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nden elde etti. 



TEKİRDAĞ’DA İÇKİLİ RESTORANDA SİLAHLI KAVGA: 1 ÖLÜ, 2 YARALI

SARAY’DA YARIM TON SAHTE İÇKİ ELE GEÇİRİLDİ

TRAFİK KAZASI: 1 YARALI

KAÇAK ALKOLE JANDARMA DARBESİ

AYNI İSTİKAMETTE İLERLEYEN 2 MOTOSİKLET ÇARPIŞTI: 3 YARALI