ÇERKEZKÖY’DE İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMASI

ÇERKEZKÖY’DE İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMASI

Çerkezköy’de düzenlenen törenle 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı İlköğretim Haftası kutlandı.

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı İlköğretim Haftası kutlama programı düzenlendi.

ÇELENK SUNUMUYLA BAŞLADI

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı İlköğretim Haftası kutlama programı saat 09:30’da Çerkezköy Kaymakamlığı bahçesinde düzenlenen çelenk sunumuyla başladı. Çelenk sunumuna Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Belediye Başkanı Vahap Akay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin Atatürk Anıtı’na sunulmasının ardından, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu. İlköğretim Haftası kutlama programı, çelenk sunumunun ardından saat 10:00’da Yunus Emre İlkokulu bahçesinde düzenlenen etkinliklerle devam etti. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş tarafından günün anlam ve önemine dair konuşma yapıldı. Kutlama programında daha sonra Yunus Emre İlkokulu öğrencileri tarafından şiirler okundu, oratoryo gösterisi sahnelendi ve minik öğrencilerden oluşan koro tarafından şarkılar söylendi. Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Halk Oyunları Ekibi’nin gösterisinin ardından İlköğretim Haftası kutlama programı sona erdi.

Kutlama programının sona ermesinin ardından İlçe Kaymakamı Nazmi Günlü ve Belediye Başkanı Vahap Akay ile beraberindeki heyet sınıfları tek tek dolaşarak öğrenci ve öğretmenlerin İlköğretim Haftası’nı kutladı.

 



TEKİRDAĞ ODA VE BORSALARI MÜŞTEREK İSTİŞARE TOPLANTISI ÇORLU’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇTSO EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

BAŞKAN ÇETİN: ÇEF TRAKYA’NIN EKONOMİK GÜCÜ VE POTANSİYELİNİ BİR KEZ DAHA GÖSTERMİŞTİR

GENÇLERE 94 ÜLKEYLE TİCARET FIRSATI

SANAL ENFLASYON RAKAMLARI İLE ALIM GÜCÜ DÜŞÜYOR, HALK DAHA DA YOKSULLAŞIYOR