ÇERKEZKÖY’DE İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ‘NÜN ŞUBAT BİLANÇOSU

ÇERKEZKÖY’DE İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ‘NÜN ŞUBAT BİLANÇOSU

Çerkezköy Kaymakamlığı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün Şubat ayında gerçekleştirdiği faaliyetlerle ilgili istatistikleri yayımladı.

Çerkezköy Kaymakamlığı İlçe Emniyet Müdürlüğü ‘nün şubat ayı faaliyetleri hakkında bilgileri kamuoyu ile paylaştı. Buna göre Emniyet, şubat ayında  Huzurlu Sokaklar ve Terör Suçları Uygulaması ile Gençlerin Korunması ve Okul Güvenliğine yönelik iki başlık halinde uygulamalarda bulunurken, toplam 34 bin 756 GBT sorgulaması gerçekleştirdi. 

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şubat ayında 415 asayiş uygulaması ve denetimi gerçekleştirdi. ‘Huzurlu sokaklar ve terör suçları uygulaması’ kapsamında bir aylık sürede ekipler 34 bin 756 GBT sorgulaması yaparken, uygulamalarda 9 bin 852 aracı kontrol etti. Uygulamalarda bin 73 araca işlem yapılırken, 144 aranan şahıs ise yakalandı. Yapılan aramalarda ise 2 adet tabanca, 3 adet kurusıkı tabanca, 6 adet av tüfeği ve 159,66 gram uyuşturucu ele geçirildi.

350 GBT SORGUSU YAPILDI

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin şubat ayında ‘Gençlerin korunması ve Okul Güvenliği’ne yönelik 415 asayiş uygulaması ve denetim faaliyeti gerçekleştirdiği bildirildi. Uygulamalarda 350 GBT sorgulaması yaparken, 80 servis aracı ise denetlendi. Yine denetimlerde 15 işyeri de emniyet tarafından denetlenirken, hiçbir işyerine ise işlem gerçekleştirilmedi.



KAPAKLI’DA KUMAR OYNAYAN ŞAHISLAR SUÇÜSTÜ YAKALANDI

TEKİRDAĞ’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU: ZEHİR TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRILMIYOR

TEKİRDAĞ’DA UYUŞTURUCU OPERASYONLARI: ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

ÇERKEZKÖY’DE ARANAN 210 KİŞİ YAKALANDI

KAPAKLI’DA MOTOSİKLETLİ SÜRÜCÜLERE 379 BİN LİRA CEZA KESİLDİ