Spor
Spor HaberleriÇERKEZKÖY’DE FUTBOL ŞÖLENİ: U-11 ŞENLİK CUP TAMAMLANDI
Çerkezköy’de düzenlenen U-11 Şenlik Cup’ta Karaağaç Spor oldu.
Çerkezköy’de düzenlenen U-11 Şenlik Cup’ta minik futbolcular sahada büyük heyecan yaşattı. Turnuvanın şampiyonu Karaağaç Spor oldu.
MİNİK YETENEKLER SAHNE ALDI
Çerkezköy Gençlik ve Spor Futbol Stadı, U-11 Şenlik Cup kapsamında renkli görüntülere sahne oldu. Çerkezköy Gençlik ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen turnuvada, geleceğin futbolcuları kıyasıya mücadele etti.
DÖRT TAKIM KATILDI
Turnuvada Tekirdağ Gençlik ve Spor, Karaağaç Spor, Fevzipaşa Spor ve Saray İstiklal Spor takımları yer aldı. Tribünlerdeki aileler ve sporseverler, minik sporculara büyük destek verdi.
ŞAMPİYON KARAAĞAÇ SPOR
Heyecan dolu karşılaşmaların ardından Karaağaç Spor turnuvayı zirvede tamamlayarak şampiyonluk kupasını kaldırdı. Saray İstiklal Spor ikinci olurken, Fevzipaşa Spor üçüncülüğü elde etti. Tekirdağ Gençlik ve Spor ise turnuvayı dördüncü sırada tamamladı.
SPORUN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ
Dostluk ve fair-play ruhunun ön planda olduğu organizasyon, hem sporcular hem de izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Turnuva, altyapı sporunun gelişimi adına önemli bir etkinlik olarak değerlendirildi.






