ÇERKEZKÖY’DE BİR AYDA ARANAN 211 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

ÇERKEZKÖY’DE BİR AYDA ARANAN 211 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Çerkezköy Kaymakamlığı’nın geçtiğimiz eylül ayına ilişkin polis ve jandarma faaliyetleriyle ilgili verdiği bilgilere göre çeşitli suçlardan aranması olan 211 kişi gözaltına alındı.

Çerkezköy Kaymakamlığı İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin eylül ayında yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

 Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce eylül ayında 301 asayiş uygulaması ve denetim faaliyeti yapılırken, Huzurlu Sokaklar ve Terör Suçları uygulaması kapsamında 21 bin 499 GBT sorgulaması yapıldı. Uygulamalarda 6 bin 793 araç kontrol edilirken, 2 bin 150 araca işlem yapıldı. 95 aranan şahıs yakalanırken, 14 adet tabanca, 9 adet kurusıkı tabanca ve 7 gram uyuşturucu ele geçirildiği bildirildi.

POLİS 479 KİŞİNİN GBT SORGUSUNU YAPTI

Gençlerin Korunması ve Okul Güvenliğine Yönelik Uygulama ve Denetim faaliyetleri kapsamında polis ekipleri okul önlerinde 479 GBT sorgusu yaparken, 51 servis aracını ve 20 işyerini denetlediği kaydedildi. Çerkezköy Kaymakamlığı’nca yapılan açıklamada “Çerkezköy Emniyet Müdürlüğümüzce 2023 yılı Eylül ayında 301 Asayiş Uygulaması ve Denetim Faaliyeti yapılmıştır. Huzurlu Sokaklar ve Terör Suçları Uygulamalarında görev alan mesai arkadaşlarımıza ve yardımcı olan vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.

JANDARMA’NIN EYLÜL AYI FAALİYETLERİ
Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin ise eylül ayında 17 asayiş uygulaması ve denetimi gerçekleştirdiği kaydedildi. Huzurlu sokaklar ve terör suçları uygulaması kapsamında Jandarma ekipleri, 12 bin 769 kişinin GBT sorgusunu yaparken, uygulamalarda toplam 8 bin 845 araç kontrol etti. Denetimlerde toplam 439 araca işlem yapılırken, aranması olan toplam 114 kişi de yakalandı. Yapılan uygulamalarda 10 bin 600 adet dolu makaron, 15 kilogram tütün, 9 bin 200 adet boş makaron, 1 sigara sarma makinesi, bir adet tabanca, bir adet av tüfeği, 5 adet kurusıkı tabanca, 4 adet şarjör, 100 adet tabanca fişeği, 753 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Jandarma ekipleri Gençlerin Korunması ve Okul Güvenliğine Yönelik uygulamalar çerçevesinde 368 GBT sorgusu yaparken, 26 servis aracını denetledi. Uygulamalarda 8 iş yeri denetlenirken, 2 aranması olan şahıs da yakalandı. 

Çerkezköy Kaymakamlığı yaptığı yazılı açıklamada, “Çerkezköy Jandarma Komutanlığımızca 2023 yılı Eylül ayında 17 Asayiş Uygulaması ve Denetim Faaliyeti yapılmıştır. Huzurlu Sokaklar ve Terör Suçları Uygulamalarında görev alan mesai arkadaşlarımıza ve yardımcı olan vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.” İfadelerine yer verildi.



Anahtar Kelimeler: ÇERKEZKÖY’ ARANAN GÖZALTINA ALINDI

İTFAİYE EKİPLERİ SON 3 AYDA 3.485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

YAZ KÜLTÜR SANAT ATÖLYELERİ KAPILARINI AÇTI

FASLILARI MOLDOVALI YURT DIŞINA KAÇIRMAK İSTERKEN YAKAYI ELE VERDİLER

SAHİLDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

OTOBANDAN ATILAN SİGARA İZMARİTİ YANGIN ÇIKARDI