EMNİYET-ADLİYE

EMNİYET-ADLİYE Haberleri

ÇERKEZKÖY’DE ARANAN 210 KİŞİ YAKALANDI

ÇERKEZKÖY’DE ARANAN 210 KİŞİ YAKALANDI

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün haziran ayın bilançosu açıklandı.

Çerkezköy Kaymakamlığı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün haziran ayında yürüttüğü çalışmaların bilançosunu açıkladı. Buna göre Çerkezköy Emniyeti, Haziran ayında 26 bin 283 kişinin GBT sorgulaması yaparken, yakalaması bulunan 210 kişiyi de adliyeye teslim etti.

26 BİN 283 KİŞİNİN GBT SORGULAMSI YAPILDI

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün geçen ayki çalışmalarının bilançosu açıklandı. Çerkezköy İlçe Kaymakamlığı tarafından açıklanan Emniyet Müdürlüğü Haziran Ayı faaliyetleri kapsamında 450 asayiş uygulaması ve denetim gerçekleştirdi. Polis, uygulamalar çerçevesinde, 26 bin 283 kişinin GBT sorgulamasını yaptı. Bu kişilerden yakalaması olan 210 kişi tespit edilerek gözaltına alındı.

9 TABANCA YAKALANDI 

Yine emniyet güçleri İlçede, 5 bin 595 araç kontrolü yaptı bunlardan bin 736 araca işlem yaptı. Ekipler tarafından denetimlerde ise 9 tabanca, 3 kurusıkı tabanca ve 279  gram uyuşturucu madde ele geçirildiği kaydedildi.

Çerkezköy Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, “Çerkezköy Emniyet Müdürlüğümüzce 2024 yılı Haziran ayında 450 Asayiş Uygulaması ve Denetim Faaliyeti yapılmıştır. Huzurlu Sokaklar ve Terör Suçları Uygulamalarında görev alan mesai arkadaşlarımıza ve yardımcı olan vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.” İfadelerine yer verildi.



Anahtar Kelimeler: ÇERKEZKÖY’ ARANAN YAKALANDI

TEKİRDAĞ’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU: ZEHİR TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRILMIYOR

TEKİRDAĞ’DA UYUŞTURUCU OPERASYONLARI: ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

ÇERKEZKÖY’DE ARANAN 210 KİŞİ YAKALANDI

KAPAKLI’DA MOTOSİKLETLİ SÜRÜCÜLERE 379 BİN LİRA CEZA KESİLDİ

TEKİRDAĞ EMNİYETİ, 9 BİN KİŞİYE SİBERAY’I ANLATTI