ÇERKEZKÖY’DE ALAÇATI MUHALLEBİCİSİ DE AÇILDI

ÇERKEZKÖY’DE ALAÇATI MUHALLEBİCİSİ DE AÇILDI

Son günlerde Türkiye genelindeki ‘Marka’ işletmelerin ilgi odağına dönen Çerkezköy’de bu kez Türkiye’nin değişik illerinde 108 şubesi bulunan Alaçatı Muhallebicisi’nin 109. Şubesi hizmete girdi.

Türkiye’de birçok ilde şubesi bulunan Alaçatı Muhallebicisi’nin, 109’uncu şubesi Çerkezköy’e açıldı. Çerkezköy Center AVM içerisinde bulunan işletmenin açılış törenine Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Memiş ve Adem Kızılboğa’nın çok sayıda davetlisi katıldı. Alaçatı Muhallebicisi’nin işletmecisi Adem Kızılboğa Çerkezköy’ün damak keyfine yeni bir lezzet kattıkları için mutlu olduğunu söyledi.

Açılışta konuşan Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Memiş, sevgdiği bir lezzet ve markanın Çerkezköy’de açılmasından dolayı mutlu olduğunu belirterek, işletme sahiplerine hayırlı olması temennisinde bulundu. Memiş, “Belediye olarak insanların buraya yerleşmeleri için çeşitli çalışmalarda bulunuyoruz. Kültür merkezleri, sanatsal-sporsal faaliyetlerin yapılacağı alanlar yaptık. Hemen burada bir kütüphanemiz var. Ama bunlar yetmiyor. Böyle girişimcilerin desteklemesi, insanların gidip mutlu olacağı eğlenceli yerlerinde bulunması da gerekiyor. Benimde sevdiğimiz bir lezzet ve markanın Çerkezköy’e ve sahiplerine hayırlı uğurlu olsun. Allah bol kazançlar versin.’’ Dedi.

İşletme sahibi Adem Kızılboğa’da Alaçatı Muhallebicisi’nin Çerkezköy’e hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunurken, ilçe halkı için yeni bir lezzet ve markayı getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Konuşmanın ardından kurdele kesilerek işletme hizmete açılırken, Alaçatı Muhallebicisi Genel Müdürü Erson Tomakin Adem Kızılboğa’ya 108. Bayi belgesini ve bir de plaket takdim etti. Açılış sonrası davetliler ve Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Memiş, yeni işletmeyi gezerek işletme sahibi Adem Kızılboğa’dan ürünler hakkında bilgi aldı.



MİNT CAFE VE RESTAURANT ÇERKEZKÖY’DE HİZMETE GİRDİ

MODEL FABRİKA KURULUMU HAKKINDA JAPONYA MERKEZLİ SMC TÜRKİYE İLE GÖRÜŞÜLDÜ

TUSAŞ YETKİLİLERİ ÇERKEZKÖY TSO ÜYELERİ İLE BULUŞTU

ÇERKEZKÖY TSO MECLİSİ TEMMUZ AYI TOPLANTISINI YAPTI

TEKİRDAĞ’DA MODEL FABRİKA VE MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ KURULACAK