ÇERKEZKÖY’DE AK PARTİ DELEGE SEÇİMİ YAPACAK

ÇERKEZKÖY’DE AK PARTİ DELEGE SEÇİMİ YAPACAK

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, bu hafta sonunda delege seçimi yapılacağını açıkladı.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, 22 Eylül Pazar günü saat 12.30‘da Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirecek olmanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz.”dedi.

Yazılı bir basın açıklaması yapan Salih Azbay, delege seçimleriyle ilgili bilgi verdi. Azbay, açıklamasında şunları kaydetti: “Aydınlığa Açık, Karanlığa Kapalı düsturuyla 14 Ağustos 2001’de milletimizin gönlünde tecessüm eden AK Partimiz, ülkemizin yegane umudu olmuştur. Türkiye yüzyılının mimarı Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ‘ Türkiye’ de Artık Hiçbir şey Eskisi Gibi Olmayacak sözünü istikamet olarak kabul ederek 24 yıl boyunca pek çok zafer ve hizmete imza attık. 

PAZAR GÜNÜ DELEGE SEÇİMİ YAPILDI

Büyük ve güçlü Türkiye şiarıyla beyan ettiğimiz Türkiye Yüzyılı kararlılığımızı perçinleyeceğimiz AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı     8. Olağan kongremiz için delege seçimlerine start verdik. Bu kapsamda Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak delege seçimlerimizi 22 Eylül Pazar günü saat 12.30‘da Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirecek olmanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. Partimize gönül vermiş bütün dava arkadaşlarımızı halk eğitimi merkezine bekliyoruz.”