ÇERKEZKÖY'DE ACİL DURUM EĞİTİMİ VERİLDİ

ÇERKEZKÖY

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay: "İlkyardım konusundaki hassasiyetin, toplumun tüm katmanlarına yayılmasını önemsiyoruz."

Çerkezköy Belediyesi personeline, meydana gelebilecek acil durumlarda acil ve bilinçli müdahalelerin yapılabilmesi amacıyla Acil Durum Eğitimi ve Tatbikat Eğitimi verildi.

 MED Akademi İlk Yardım Eğitim Merkezi Acil Durum Eğitmeni ve İş Güvenliği Uzmanı Suat Hazır tarafından Çerkezköy Belediyesi Eğitim Salonu’nda verilen eğitimde Çerkezköy Belediyesi personeline ‘Acil Durum Eğitimi ve Tatbikat Eğitimi’ kapsamında ‘Yangın nedir? Nasıl oluşur? Çeşitleri nelerdir? Söndürme ve müdahale teknikleri nelerdir? Acil durumlarda neler öncelikli olarak kurtarır? Acil durumlarda toplanma alanları nerelerdir?’ gibi konularda bilgiler verildi.

ACİL DURUM VE İLK YARDIMI ÖNEMSİYORUZ

Tüm kurum ve kuruluşlarda istihdam edilen personele ilk yardım ve acil durum eğitimlerinin verilmesi gerektiğini belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Acil Durum Eğitimi Belediyemiz Eğitim Salonu'nda gerçekleştirildi. İlkyardım konusundaki hassasiyetin, toplumun tüm katmanlarına yayılmasını önemsiyoruz. Toplumun bu konuda bilgili olarak acil durum ve ilk yardım uygulaması çok önemlidir” ifadelerini kullandı.



OTOMOBİL İLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ MOTOSİKLETTEN FIRLADI

ÇORLUSPOR 1947’DE YENİ YÖNETİM GÖREV DAĞILIMI YAPTI

BARİYERLERE ÇARPAN OTOMOBİLDEKİ 4 KİŞİ YARALANDI

BUĞDAY TARLASINDAKİ KAMYON ALEV ALDI

TEKİRDAĞ’DA 20. GELENEKSEL YAYLA ŞENLİKLERİ BAŞLADI: YÜZLERCE KİŞİLİK HORON BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ