ÇERKEZKÖY’DE 4. KİTAP GÜNLERİ BAŞLADI

ÇERKEZKÖY’DE 4. KİTAP GÜNLERİ BAŞLADI

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Çerkezköy Kitap Günleri Atatürk Kültür Merkezi’nde kapılarını açtı.

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Çerkezköy Kitap Günleri Atatürk Kültür Merkezi’nde kapılarını açtı. Etkinlik kapsamında yazar söyleşileri, imza günleri ve konser programı kitapseverlerle buluşacak.

KİTAPSEVERLER AKM’DE BULUŞTU

Çerkezköy Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen 4. Çerkezköy Kitap Günleri Atatürk Kültür Merkezi’nde başladı. 14 Mart Cumartesi gününe kadar her gün 10.00-18.00 saatleri arasında açık olacak etkinlik, kitapseverleri yayınevleri ve yazarlarla bir araya getiriyor.

Kitap Günleri’nin açılışını Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Erkan Bulut ve Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Cihat Yılmaz ile birlikte ziyaret eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, stantları gezerek yayınevleri ve yazarlarla sohbet etti.

Başkan Akay, 4. Çerkezköy Kitap Günleri’ne tüm kitap tutkunlarını davet ederek etkinliklerin Cumartesi günü saat 18.00’e kadar devam edeceğini söyledi.

YAZARLAR OKURLARLA BULUŞTU

Etkinliğin ilk gününde ünlü eğitimci-yazar Dr. Bahar Eriş, fuaye alanında düzenlenen söyleşi ve imza günü etkinliğinde okurlarıyla buluştu. Ayrıca Mihrap Yeşilgül, Yasemin Altay Görür, Yasemin Yurtseven, Meral Çetin, Kamuran Türkoğlu, Funda Serfiçe, İnci Yılmaz Şimşek, Emel Başer, Nurcan Balıbey ve Gül Çoban da etkinliğe konuk yazar olarak katılarak okuyucularıyla sohbet etti ve kitaplarını imzaladı.

“ŞAİRİN ŞARKILARI” KONSERİ DÜZENLENECEK

Kitap Günleri’nin 13 Mart Cuma günü de çeşitli etkinliklerle devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, Armağan Barışgül, Bahar Havzalı, Banu Uzunlar Yılmaz ve Mustafa Aydınlı’nın kitapseverlerle buluşarak eserlerini imzalayacağını ifade etti.

Cuma akşamı saat 20.30’da Atatürk Kültür Merkezi’nde sanatçı Turan Kiremitçi’nin sahne alacağı “Şairin Şarkıları” adlı konserin düzenleneceğini belirten Akay, keman sanatçısı Müge Alpay’ın da sahnede sanatçıya eşlik edeceğini kaydetti. Akay, tüm vatandaşları akustik konsere davet etti.

ETKİNLİK CUMARTESİ GÜNÜ SONA ERECEK

Çerkezköy Kitap Günleri’nin son günü olan 14 Mart Cumartesi günü ise saat 14.00’te tarihçi-yazar Prof. Dr. Emrah Sefa Gürkan’ın söyleşisi ve imza günü etkinliği gerçekleştirilecek.

Ayrıca aynı gün Uykusuz Dergisi çizerleri Uğur Gürsoy, Funda Budacı, Cihan Ceylan, İlker Altungök, Cem Güventürk ve Cem Dinlenmiş de imza günü etkinliğinde okurlarıyla buluşacak.

Cumartesi günü ayrıca Tuncay Dağlı, Haluk Ecevit, Muharrem Kalkan, Ercan Duygu, M. Ali Işıkgör, Namigar Durak Başbuğoğlu, Tuğçe Biryol, Hamdiye Özer Okudan, Recep Atmaca, Abdülhamit Albez ve Doğukan Mizrak da etkinliğe katılarak eserlerini imzalayacak.

Başkan Akay, Cumartesi günü saat 18.00’e kadar açık olacak 4. Çerkezköy Kitap Günleri’ne tüm Çerkezköy halkını davet etti.



Yorum Yazın

KAPAKLI EDİRNELİLER DERNEĞİ’NDEN TÜRK METAL SENDİKASI’NA ZİYARET

BAŞKAN AKAY’DAN KENT KONSEYİ’NE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

ÇERKEZKÖY’DE 4. KİTAP GÜNLERİ BAŞLADI

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ’NİN MAHALLE İFTARLARI FATİH MAHALLESİ’NDE DEVAM ETTİ

SOSYAL MEDYA DOLANDIRICILARI YAKALANDI