Gündem

Gündem Haberleri

ÇERKEZKÖY’DE 10 KASIM…

ÇERKEZKÖY’DE 10 KASIM…

10 Atatürk’ü Anma Günü etkinlikleri kapsamında Çerkezköy’de çelenk sunumunun ardından Atatürk Kültür Merkezi’nde program düzenlendi…

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ebedi Başkomutanımız Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 83’üncü yıldönümü nedeniyle Çerkezköy Kaymakamlığı önünde çelenk töreni ve 2 dakikalık saygı duruşu ile başlayan anma programı, Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen Atatürk’ü Anma Günü etkinliği ile sona erdi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ebedi Başkomutanımız Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 83’üncü yıl dönümü nedeniyle düzenlenen anma programı Çerkezköy Kaymakamlığı önünde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulması, 2 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.

ANMA PROGRAMI ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ’NDE DEVAM ETTİ
Çerkezköy Kaymakamlığı önündeki çelenk töreninin ardından 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı Atatürk Kültür Merkezi’nde devam etti. Anma programına Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Osman Akyıldız, Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Burak Yılmaz, 26. Dönem Milletvekili Ayşe Doğan, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri, STK temsilcileri, askeri erkan, muhtarlar ve öğrenciler katıldı.

GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNİ BELİRTEN KONUŞMA YAPILDI
Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’ndeki anma programı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Ardından 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı’nda görevli Piyade Üst Teğmen Kadir Kaya tarafından günün anlam ve önemini belirten bin konuşma yapıldı. 10 Kasım Atatürk’ü Anma Haftası etkinlikleri çerçevesinde Resim, Şiir ve Kompozisyon dalında dereceye giren öğrencilere ödülleri Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Osman Akyıldız, Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından verildi. Türk Tekstil Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı ‘Benim Adım Mustafa’ adlı oratoryo sahnelendi. 

ORATORYO SAHNELENDİ
Oratoryonun sahnelenmesinin ardından Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru sahneye çıkarak 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısı ile düzenlenen programda emeği geçen herkese teşekkür etti ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 83. Yıldönümünde minnet, şükran ve saygıyla andığını ifade etti. Kaymakam Murat Duru’nın konuşmasının ardından Atatürk’ü Anma Programı sona erdi.

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ DİNÇER ERSOY ANILDI
10 Kasım Anma Programının ardından 10 Kasım 2012 yılında helikopter kazası sonucu şehit olan Şehit Piyade Uzman Çavuş Dinçer Ersoy, Çerkezköy Şehitliği’nde düzenlenen anma programı ile anıldı.  



Anahtar Kelimeler: ÇERKEZKÖY’ KASIM…

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?