Tarih: 24.01.2023 12:49

ÇERKEZKÖY YENİ BİR MEYDAN KAZANIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Atatürk ve Öztrak Caddeleri Kentsel Tasarım ve Peyzaj Uygulama Projesi çalışmalarının devam ettiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Proje kapsamında Köşem Mevkii’nde yaklaşık 3 bin 600 metrekarelik yeni bir meydan oluşturuyoruz” dedi.

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Köşem Mevkii’nde yaklaşık 3 bin 600 metrekarelik yeni bir meydan yapılacağını açıkladı. Köşem Mevkii’nde oluşturulacak yeni meydan için tesviye ve hafriyat çalışmalarına başlanıldığını ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay konuşmasının devamında şunları kaydetti:  

YENİ MEYDAN İÇİN BİTKİLENDİRME ÇALIŞMALARI

“Hafriyat çalışmalarının tamamlanmasının ardından, yeni meydanımızda beton işlerine başlayacağız. Akabinde peyzaj çalışmaları yapılacak. Bitkilendirme çalışmalarının gerçekleştirileceği meydanımızı, Cumhuriyet Meydanımıza diktiğimiz Çınar ağaçları ile süsleyeceğiz.

Yaklaşık 3 bin 600 metrekarelik alana sahip olacak yeni meydanımızda vatandaşlarımızın dinlenebileceği modern oturma alanları oluşturacağız. Son olarak dekoratif aydınlatma çalışmaları yaparak, kentimize yeni bir meydan daha kazandırmış olacağız."  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —