ÇERKEZKÖY TÜRK EĞİTİM SEN AİLESİ KAHVALTIDA BULUŞTU

ÇERKEZKÖY TÜRK EĞİTİM SEN AİLESİ KAHVALTIDA BULUŞTU

Çerkezköy Türk Eğitim Sen İlçe Temsilciliği üyelerini piknikte buluşturdu!

Çerkezköy Türk Eğitim Sen İlçe Temsilciliği’nin Düzenlemiş olduğu tüm üyelerin davetli olduğu geniş katılımlı birlik ve beraberlik kahvaltı programına Türk Eğitim Sen Tekirdağ Şubesi İl Yönetim Kurulu da katıldı. Çerkezköy İlçe Temsilcisi Caner Sönmez ve Tekirdağ Şube Başkanı Cavit Kartal’ın konuşmalarının artından dayanışma ve birlik beraberlik ikliminde kahvaltı etkinliği gerçekleştirildi.

Türk Eğitim Sen Tekirdağ Şube Başkanı Cavit Kartal, programda yaptığı konuşmasında, “Türk Eğitim Sen Ailesi büyük ve güçlü bir ailedir. Biz gücümüzü üyelerimizden yani tabandan alıyoruz. Türk eğitim sen üyeleriyle vardır. Üyeleriyle güçlüdür. Bizler her zaman hakkın ve haklının yanındayız ve hep öyle olacağız. Her zaman hakkı ve adaleti savunacağız. Türk Eğitim Sen olarak temel davamız Hakkı tutup kaldırmaktır! Türkiye Cumhuriyeti devletinin kurucu değerlerinin, Atatürk ilke ve inkılaplarının, Türk milletinin milli ve manevi değerlerinin muhafızıyız. Bunları korumak bizim asli görevlerimizdendir. Tüm eğitim çalışanlarının hakkını hukukunu savunmak; özlük haklarını, ekonomik ve sosyal haklarını, taleplerini gür bir sesle dile getirmek, kazanımlarını artırmak için mücadele etmek varlık sebebimizdir. Tüm eğitim çalışanlarımızın sorunlarını çözmek için mücadele ettik, ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz.”dedi.

Kartal, konuşmasını şöyle tamamladı: “Üyelerimiz, okul temsilerimiz, ilçe yönetimimiz ile birlikte olmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Büyük Ailemiz Türk Eğitim Sen'in üyelerinin gözlerindeki ve yüreklerindeki enerji, yetkiyi alacağımızın en büyük kanıtıdır. Türk Eğitim Sen Ailesi’nin ferdi olmaktan, mutluluk ve gurur duyuyoruz. Var olsun Türk Eğitim Sen!”



İŞTE BÜYÜKŞEHİR’İN BAYRAMDAKİ HİZMET BİLANÇOSU

ENGELLİYE YENİ ENGEL GETİREN VERGİ PAKETİ KABUL EDİLEMEZ!

TEKİRDAĞ BAROSU’NDA BAYRAMLAŞMA

JANDARMA KAYBOLAN KOYUNLARI DRON İLE BULDU

TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ VE BAKANLAR, KIRKPINAR’A DAVET EDİLDİ