ÇERKEZKÖY TSO BAŞKANI AHMET ÇETİN, TEBD TOPLANTISI'NA KATILDI

ÇERKEZKÖY TSO BAŞKANI AHMET ÇETİN, TEBD TOPLANTISI

Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, yönetim kurulu üyelerinden bir grup ile Türkiye AB İş Dünyası Diyaloğu Projesi TEBD Kapanış Toplantısı’na katıldı.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte ÇTSO tarafından hazırlanan ve ilçe odaları arasında kabul edilen tek proje olan ‘İşletmeler İçin Avrupa Diyaloğunu Geliştirme’ projesinin yer aldığı Türkiye AB İş Dünyası Diyaloğu Projesi (TEBD) Kapanış Toplantısı’na katıldı. 

İLÇE ODALARI ARASINDA KABUL EDİLEN TEK PROJE 

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin,  Yönetim Kurulu üyeleri Ali Çolak, Evren Kahraman, Ufuk Mangır, Sedat Çolak ile Dış İlişkiler ve Proje Yöneticisi Veysel Dönmez ile birlikte odanın hazırlayıp sunduğu ve ilçe odalar arasında kabul edilen tek proje olarak öne çıkan ‘İşletmeler İçin Avrupa Diyaloğunu Geliştirme’ projesinin de yer aldığı TEBD Toplantısı’na katıldı.  

İstanbul’da düzenlenen Türkiye AB İş Dünyası Diyaloğu Projesi Kapanış Toplantısı'na, EUROCHAMBRES Başkan Yardımcısı, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, EUROCHAMBRES CEO’su Ben Butters ve Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut’un katıldı. Programla birlikte gerçekleştirilen projeler vesilesiyle Türkiye-AB iş dünyası arasındaki diyaloğa ciddi katkılar verildiğine dikkat çekildi. 



SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM

İLK BİN İÇİNDE 35 FİRMA ÇERKEZKÖY TSO ÜYESİ