ÇERKEZKÖY ŞOFÖRLER ODASI SEÇİM TARİHİ AÇIKLANDI

ÇERKEZKÖY ŞOFÖRLER ODASI SEÇİM TARİHİ AÇIKLANDI

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa As, Oda’nın başkanlık seçim tarihinin belirlendiğini açıkladı.

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa As, Oda seçimlerinin 23 Ocak 2022 tarihinde yapılacağını açıkladı.

Başkan Mustafa As, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda düzenlediği basın toplantısında hem seçim tarihini açıkladı hem de yeniden başkan adayı olduğunu açıkladı. Başkan As,  “Geçtiğimiz Cuma günü yaptığımız yazışmalar sonrasında Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın seçim tarihi 23 Ocak 2022 Pazar günü olarak belirlendi. Gerek sahadaki arkadaşlarımızla gerekse yönetim ve denetim kurulu üyelerimizle yaptığımız istişare sonucunda, aday olmak isteyen arkadaşlarımızın da seçim tarihini bilmesi için bugün bu açıklamaları yapıyoruz. 2016 yılından buyana Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda başkanlık görevini yürütüyorum. Bugüne kadar üyelerimize hizmet verdik, bundan sonrada hizmet etmek için adaylığımı da açıklamak istedim. Aday olan tüm arkadaşlarımıza hayırlı olsun.” İfadelerini kullandı.

Başkan As, oda çalışmaları ve başkanlık adaylıklarıyla ilgili bazı açıklamalarda da bulundu…

Haberin devamı gelecek…



MALKARA’DA HORTUM DEHŞETİ: KAMP ALANI YERLE BİR OLDU

TEKİRDAĞ’DA 14 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN CİNAYET ZANLISI YAKALANDI

TEKİRDAĞ’DA KABOTAJ BAYRAMI YELKEN YARIŞLARI DÜZENLENDİ

ERGENE’DE YAZ SPOR OKULLARI BAŞLADI

OTOMOBİL İLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ MOTOSİKLETTEN FIRLADI