EMNİYET-ADLİYE

EMNİYET-ADLİYE Haberleri

ÇERKEZKÖY POLİSİ’NİN HAZİRAN AYI FAALİYETLERİ

ÇERKEZKÖY POLİSİ’NİN HAZİRAN AYI FAALİYETLERİ

Çerkezköy’de polis ekiplerinin haziran ayında gerçekleştirdiği ‘Huzurlu Sokaklar ve Terör Suçları Uygulamaları’ ile ‘Gençlerin Korunması ve Okul Güvenliği’ne Yönelik Uygulama ve Denetim Faaliyeti’ kapsamındaki çalışmaların sonuçla

Çerkezköy Kaymakamlığı’nca yapılan açıklamada, Emniyet Müdürlüğü’nün haziran ayı içinde okul güvenliği ve terör suçları uygulamaları kapsamındaki çalışmalarına yer verildi. 

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, geçen ay 536 GBT sorgulaması yapılırken, 11 servis aracı denetlendi. Polis ekipleri 22 de işyeri denetledi. Yine Çerkezköy Polisi tarafından ‘Huzurlu Sokaklar ve Terör Suçları’ uygulamalarında 12 bin 546 GBT sorgulaması gerçekleştirilirken, 5 bin 547 araç kontrol edildi. Bu araçlardan 91 tanesine cezai işlem uygulandı. Terör polisleri 97 aranan şahsı da yaptıkları denetimlerde yakaladı. Yine bu kapsamda 2 tabanca, 2 tabanca şarjörü, 1 av tüfeği ve 113 adet narkotik hap ele geçirildiği kaydedildi.

Çerkezköy Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü’nün 2023 yılı Haziran ayında ‘Gençlerin Korunması ve Okul Güvenliğine Yönelik Uygulama ve Denetim Faaliyeti’ ile ‘Huzurlu Sokaklar ve Terör Suçları Uygulamaları’ kapsındaki faaliyetleri nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis ekiplerine teşekkür edildi.

 



TEKİRDAĞ’DA TRAFİK DENETİMLERİNDE 85 BİN TL CEZA

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

UYUŞTURUCU ÜRETMEK İÇİN FABRİKA KURMUŞ

KAPAKLI’DA KUMAR OYNAYAN ŞAHISLAR SUÇÜSTÜ YAKALANDI

TEKİRDAĞ’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU: ZEHİR TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRILMIYOR