ÇERKEZKÖY KENT KÜTÜPHANESİ ZİYARETÇİ AKININA UĞRUYOR

ÇERKEZKÖY KENT KÜTÜPHANESİ ZİYARETÇİ AKININA UĞRUYOR

Çerkezköy Belediyesi Sarbak Metal Andon Arakelyan Kent Kütüphanesi, öğrencilerin yoğun ilgisini görüyor.

Çerkezköy Belediyesi Sarbak Metal Andon Arakelyan Kent Kütüphanesi, kitap okumayı sevenlerin ve öğrencilerin gözdesi oldu. Son teknoloji ile donatılan modern Kent Kütüphanesi bugüne kadar 110 binden fazla kişiyi ağırladı.

Sarbak Metal Tic. ve San. A.Ş. tarafından hayırsever iş insanı merhum Andon Arakelyan adına Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallemizde bulunan Vatan Size Minnettardır Anıtı yanında yapılan Kent Kütüphanesi adeta ziyaretçi akınına uğruyor.

110 BİNDEN FAZLA KİŞİ ZİYARET ETTİ

Çerkezköy Belediyesi olarak geleceğin ilim, bilim, kültür ve irfan temelleri üzerine sağlam bir şekilde inşa edilmesi amacıyla çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürdüklerini kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kent Kütüphanemiz açılalı yaklaşık 1 yıl oldu. Bu süre zarfında 110 binden fazla vatandaşımızı kütüphanemizde ağırladık. Haftanın 7 günü 09.00-21.00 saatleri arasında hizmet veren ve 24 bine yakın eserin bulunduğu kütüphanenize 1 yılda 7 bine yakın vatandaşımız üye oldu” ifadelerini kullandı.

ATATÜRK’ÜN İZİNDE GELECEĞE EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORUZ

Çerkezköy Belediyesi Sarbak Metal Andon Arakelyan Kent Kütüphanesi’nin ziyaretçi sayısının her geçen gün daha da arttığını sözlerine ekleyen Başkan Vahap Akay, “Kent Kütüphanemiz, daha yaşanılabilir bir Çerkezköy olma yolunda gençlerimize, çocuklarımıza, 7’den 70’e tüm vatandaşlarımıza hizmet ediyor. Burada kitap okuyan ve ders çalışan çocuklarımız ay yıldızlı Türk bayrağı altında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde geleceğe emin adımlarla yürüyecekler. Bu vesile ile hayırsever iş insanımız merhum Andon Arakelyan’ı rahmetle anıyor, Sarbak Metal A.Ş. ailesine ve kütüphanemizin hizmete açılmasında emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu.

 



BAŞKAN ÇETİN, ZELİHA MEHMET TUSÇUOĞLU ORTAOKULU AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

BÜYÜKŞEHİRDEN, ÇOCUKLAR İÇİN OKULA UYUM ETKİNLİĞİ

BÜYÜKŞEHİR'DEN SÜLEYMANPAŞA İÇİN MAVİ BAYRAK ATAĞI

ÇERKEZKÖY'DE DÜZENLENEN MUHTEŞEM FESTİVAL SONA ERDİ

ÇORLU´NUN FİLİZLERİ BURS BAŞVURULARI BAŞLIYOR