ÇERKEZKÖY KENT KONSEYİ’NE VOLKAN KURU ADAY OLDU

ÇERKEZKÖY KENT KONSEYİ’NE VOLKAN KURU ADAY OLDU

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanlığı için uzun yıllardır Kent Konseyi içerisinde görev alan Volkan Kuru adaylığını açıkladı.

Çerkezköy Kent Konseyi’nin iki dönem başkanlığını yapan Tuncay Üstünol’un yeniden aday olmayacağını açıklamasından sonra Kent Konseyi içerisinde yıllardan beri görev alan Volkan Kuru, başkan adaylığını açıkladı.

Çerkezköy Kent Konseyi üyelerinden Volkan Kuru, Kent Konseyi Başkanlığı için adaylığını açıkladı. Önümüzdeki eylül ayında yapılacak Kent Konseyi Genel Kurulu’nun henüz tarihi tam olarak açıklanmadı. Kent Konseyi Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Volkan Kuru, “Çerkezköy’de 4 dönemdir Kent Konseyi içinde bir fiil görev alıyorum. Kent Konseyi’nin bürokrasisine, işleyişine aşinayım. Dolayısıyla bu işi yapabilecek yeterliliğe ve yetkinliğe sahip olduğumu düşünüyorum. Bugüne kadar birçok projeye imza attık Çerkezköy Kent Konseyi ile birlikte artık daha büyük projelere imza atmak için Çerkezköy Kent Konseyi’ne adaylığımı açıkladım. Hazırladığımız bir çok projemiz var. Gerek kültürel anlam da, gerekse sosyal anlamda Çerkezköy’ün değişimine ve gelişimine hizmet edeceğini düşünüyorum. Yönetim kurulu ve delegelerden aldığım destekle yola çıktım. İyi bir dönem geçireceğimize inanıyorum. Seçimi kazandıktan sonra hazırladığımız projeleri uygulamaya başlayacağız. Hazırladığımız AB projeleri var onları da hayata geçireceğiz.” dedi.



Anahtar Kelimeler: ÇERKEZKÖY KONSEYİ’ VOLKAN

BAŞKAN ÇETİN: ÇEF TRAKYA’NIN EKONOMİK GÜCÜ VE POTANSİYELİNİ BİR KEZ DAHA GÖSTERMİŞTİR

GENÇLERE 94 ÜLKEYLE TİCARET FIRSATI

SANAL ENFLASYON RAKAMLARI İLE ALIM GÜCÜ DÜŞÜYOR, HALK DAHA DA YOKSULLAŞIYOR

MİNT CAFE VE RESTAURANT ÇERKEZKÖY’DE HİZMETE GİRDİ

MODEL FABRİKA KURULUMU HAKKINDA JAPONYA MERKEZLİ SMC TÜRKİYE İLE GÖRÜŞÜLDÜ