ÇERKEZKÖY KENT KONSEYİ’NE KOÇACINAR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

ÇERKEZKÖY KENT KONSEYİ’NE KOÇACINAR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

16 Ekim 2024 tarihinde genel kurulu yapılacak olan Çerkezköy Kent Konseyi başkanlığı için TSD Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar da adaylığını açıkladı.

Çerkezköy Kent Konseyi için aday sayısı arttı. TSD Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, yazılı bir basın açıklamasıyla genel kurulda başkan adayı olduğunu duyurdu.

16 Ekim 2024 tarihinde yapılacak olan Çerkezköy Kent Konseyi Başkanlığı için yeniden aday olmayacağını iki ay önce açıklayan Tuncay Üstünol’un ardından Volkan Kuru ilk olarak adaylığını açıklamıştı. Başkan adaylığını açıklayan Volkan Kuru’nun ardından Seyit Süren’in de başkan adayı olduğu belirtildi. İki adayla seçime gidilmesi beklenirken, 3’üncü aday olarak Çerkezköy TSD Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, bugün aday olduğunu yazılı bir basın açıklamasıyla duyurdu.

Kocaçınar, açıklamasında şöyle dedi: “Yakın bir tarihe kadar Kent Konseyi için ısrarla aday olmayacağımı her ortamda dile getirdim. Bu konuda kararım kesin ve netti. Ancak; her konuda dirsek temasında olduğum başkanımız sayın Vahap Akay’ın ricasını geri çeviremedim. Hali hazırda yürüttüğüm TSD Çerkezköy Şube başkanlığımı da devam ettiriyorum. Başkanımdan ve kıramayacağım dostlardan gelen ricalara kayıtsız kalamadığım için Kent Konseyi’nde aday olacağımı sizlere bildirmek istedim.” ifadelerini kullandı.



ÇERKEZKÖY KENT KONSEYİ’NE KOÇACINAR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

SILA’NIN TEYZESİ: ÖYLE KANI BOZUK BİR KIZ KARDEŞİMİZ YOK, MÜEBBET ALSIN

SARAY BELEDİYESİ’NDEN ÜCRETSİZ LGS HAZIRLIK ATÖLYESİ

SILA BEBEK DEDESİNİN SOYADI İLE DEFNEDİLDİ

TEKİRDAĞ’DA KORKULU ANLAR: PARAŞÜTÇÜ DENİZE ÇAKILDI