Tarih: 24.08.2022 17:10

ÇERKEZKÖY KAYMAKAMI NAZMİ GÜNLÜ İŞ BAŞI YAPTI

Facebook Twitter Linked-in

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Bakırköy Kaymakamlığı’ndan Çerkezköy Kaymakamlığı’na atanan Nazmi Günlü, bugün iş başı yaptı.

Dün Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ı ziyaret eden Çerkezköy’ün yeni kaymakamı Nazmi Ünlü, bugün makamına ilk kez geldi. Kaymakam Nazmi Günlü’yü ilk iş gününde ziyaret eden Trakya Flaş Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abdulhamit Albez, ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundu. Yeni görevinde Kaymakam Nazmi Günlü’ye başarılar dileyen Albez, “Çerkezköy’de sizi en çok meşgul edecek konu eğitim. Öğrenci sayısı hızla artıyor.  Yoğun göç nedeniyle, her yıl en az iki üç okul Çerkezköy’e yapılması gerekiyor. Bu yüzden en fazla mesainizi alacak konu eğitim.” diyerek ilgili bilgiler verdi.

DAHA İLK MESAİ GÜNÜM…

“Bizim gibi siz de kamu görevi yapıyorsunuz. Çerkezköy’e el birliğiyle hizmet edeceğiz.”diyene Kaymakam Nazmi Günlü, “Çerkezköy’de daha ilk mesai günüm. Aslında dün başladım ama Tekirdağ’a gittim. Bugün ilk günüm. Tabii hızla büyüyen bir ilçe. İlçe büyürken, kamu kurumları bu oranda büyümemiş. Hızlı bir şekilde Çerkezköy’ü tanımaya çalışıyorum. Daha tanıma dönemindeyim. En kısa sürede tanıma dönemini geçip, çalışmalarımıza başlayacağız. Bizim de Çerkezköy’de hedeflerimiz var. Bunları el birliğiyle gerçekleştireceğiz.” dedi.

"BASINLA AYDA BİR DEĞERLENDİRME TOPLANTILARI YAPARIZ"

Nazmi Günlü, Çerkezköy’de belirli periyodik aralıklara basınla bir araya gelerek Çerkezköy’ün eksikleri, sorunları, ya da yapılacak proje ve çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunacağını anlatırken, “Biraz zaman geçsin. Sonra ayda bir biraraya geliriz. Sizleri dinleriz. Yaptığımız çalışmaları anlatırız. Yapacağımız çalışmaları konuşuruz. Biraz zaman geçsin, basınla ayda bir değerlendirme toplantıları yapacağız. Gördüğünüz eksiklikler, sorunlar ne zaman olursa olsun, basın mensubu arkadaşlarımız benimle paylaşabilir. 7/24 bana ulaşabilirsiniz.” diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —