ÇERKEZKÖY İÇİN BAŞARACAĞIZ!

ÇERKEZKÖY İÇİN BAŞARACAĞIZ!

Kritik hafta öncesinde Trakya Flaş Haber’e açıklamalarda bulunan 1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Yiğit Aslan, “Çerkezköy için başaracağız.” dedi.

Üç günde iki önemli mücadeleye hazırlanan 1911 Çerkezköyspor’un Kulüp Başkanı Murat Yiğit Aslan, “Zoru başaracağız, bunu Çerkezköy için yapmak zorundayız.”dedi.

BİR HAFTADA 3 ZORLU MAÇ BEKLİYOR

İki kez ertelenmesi yüzünden Tekirdağspor maçına çıkmadan Babaeskispor deplasmanına gidecek olan 1911 Çerkezköyspor, dönüşte de zorlu maç bekliyor. Sene başında kayyuma kalmak üzereyken Murat Yiğit Aslan’ın sahip çıkmasıyla,  sezona giren 1911 Çerkezköyspor, önemli bir başarıya imza atarak şampiyonluk potasına girdi. Ligin ilk devresini Tekirdağspor’un önünde lider tamamlayan, ancak ikinci yarının ilk iki maçında aldığı beraberliklerle bir anda şampiyonluğu zora sokan 1911 Çerkezköyspor, bu hafta üç gün içinde kritik iki maç oynayacak. Şampiyonluk yolunda ise bir haftada 3 maça çıkacak olan 1911 Çerkezköyspor, bu maçları kazanması durumunda, şampiyonluk için rakibinin de bir puan kaybetmesini bekleyecek. 1911, bu Pazar günü Babaeskispor ile oynayacak, Çarşamba günü Tekirdağspor, önümüzdeki Pazar ise Uzunköprüspor ile karşılaşacak.

ÖNCE BABAESKİSPOR…

1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Yiğit Aslan, bu Pazar günü oynanacak olan Babaeskispor maçı ardından oynanacak Tekirdağspor maçını değerlendirdi. Tekirdağspor maçının ertelenmesi sonrasında önceliğin Babaeskispor maçına geçtiğini hatırlatan Başkan Aslan, “Bizim için çok önemli bir hafta. İki önemli maçı üst üste oynayacağız. Rakibimiz Tekirdağspor, Pazar gününü dinlenerek geçirecek. Biz ise Babaeskispor ile deplasmanda zorlu bir maça çıkacağız. Şu anda tek düşüncemiz Pazar günü oynayacağımız Babaeskispor maçı. Bu maçı alamazsak, Tekirdağspor maçının bir önemi kalmaz. Bu yüzden 90 dakika sonra galip gelmek istiyoruz. Babaeskispor maçı bittikten sonra Tekirdağspor maçına odaklanacağız. Babaeski’den kazasız dönersek, Tekirdağspor’u evimizde taraftarımızın da verdiği destekle devireceğimizden hiç şüphem yok.”dedi.

BİZ İYİ BİR TAKIMIZ

Takımına güvendiğinin altını çizen 1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Yiğit Aslan, “Babaeskispor maçı öncesinde, ufak tefek sakatlıklarımız, sıkıntılarımız var. Ancak biz bir takımız. Herkesin, her mevkiinin bizde alternatifi var. Tüm oyuncularımız oynayacağımız maçların öneminin bilincinde. Takımıma güveniyorum. Hocamıza, teknik ekibime güveniyorum. Önce Babaeskispor’u yeneceğiz, ardından da Tekirdağspor’u yeneceğiz. Ben ikinci bir skor beklemiyorum. Bu takımın ne kadar iyi olduğunu, oyuncularımız bu maçlarda gösterecektir.”diye konuştu.

KAYYUMA KALIYORDU ŞİMDİ ŞAMPİYONLUĞA OYNUYORUZ

Zorlu haftayı başarıyla geçeceklerine inancını vurgulayan Başkan Murat Yiğit Aslan, “Çerkezköy, emeğin şehri. Emekçi insanlar olarak, emeğimizin karşılığını almak istiyoruz. Kayyuma kalan bir takımı aldık. Aldıktan sonra her gününe emek harcadık. Yönetimimiz büyük emek verdi, hocamız emek verdi ve nihayetinde futbolcularımızın emeğiyle buralara getirdik. Kim saha dışı olaylarla ilgilenirse ilgilensin, biz ilgilenmeyeceğiz. Çıkıp futbolumuzu oynayacağız. Bu takım kayyuma kalıyordu. Bugün şampiyonluğa oynuyor. Zor olanı zaten başarmışız. Yine zoru başaracağız, bunu Çerkezköy için yapmak zorundayız. Çerkezköy uzun zamandır başarıya aç. Bu başarıyı biz yaşatmak istiyoruz. Bunun mutluluğu, gururu bize yeter.” İfadelerini kullandı.

PERDEYİ BABAESKİSPOR İLE AÇACAĞIZ

Başkan Aslan sözlerini şöyle tamamladı: “Şampiyonluk yolunda 4 puan rakibimizin gerisindeyiz ama inancımız tam. Henüz hiçbir şey bitmiş değil. Kâğıt üzerinde şampiyonluk hesabı yapabiliyorsak, şampiyonda olabiliriz demek. Bu yüzden, kalan maçlarımızı kazanıp şampiyonluğu bekleyeceğiz. Bir hafta içinde üç maç oynayacağız. Her kazanacağımız maç bir sonraki maça gücümüze güç katacak. İnşallah Pazar günü ilk olarak Babaeskispor’u yenerek perdeyi açmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler: ÇERKEZKÖY BAŞARACAĞIZ!

SARAY STREETBALL TURNUVASI’NA KAYITLAR BAŞLADI

VAHAP AKAY PAYLAŞTI

TEKİRDAĞ’DA YELKEN KUPASI HEYECANI

ÇOCUKLAR YAZ KURSLARINDA HEM EĞLENECEK HEM DE ÖĞRENECEK

AĞA’NIN TORUNU SATRANÇTA AVRUPA İKİNCİSİ OLDU