ÇERKEZKÖY EYTADER BURSA’DA ÇALIŞTAY’A KATILDI

ÇERKEZKÖY EYTADER BURSA’DA ÇALIŞTAY’A KATILDI

Emeklilikte Yasalara Takılanlar Derneği Çerkezköy Şubesi, Bursa’da düzenlenen Çalıştay’a 40 kişiyle katıldı.

Emekleri Yasalara Takılanlar Derneği (EYTADER) Derneği Bursa Şubesi tarafından organize edilen Nilüfer Karaman Dernekler Yerleşkesi’nde yapılan EYT, Staj Sigortası, ABO, Bağkur Tescil Mağdurları Çalıştayı 12 Haziran Pazar günü Saat 13.00’te akademisyenlerin ve uzmanların katılımıyla gerçekleştirildi.

Çalıştay’da Türkiye’de yürürlükte olan sosyal güvenlik ve emeklilik sistemi, emeklilikte yaşa takılma sorunu, staj sigortası sorunu, ABO, Bağkur pirim borçları konusu, emekli aylıkları ve emeklilerin sorunları detaylarıyla tartışıldı ve hazırlanan rapora gelen mağdur kesimin dilekleri kayıt altına alındı ve bakanlığa verilmek üzere rapor hazırlığına devam edildi.

EYT’Lİ ARKADAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN

Çalıştay’a Tekirdağ Çerkezköy’den giden EYTADER Temsilcisi Özer Öztürk, “Çerkezköy EYTADER temsilciği olarak ayni calistayi Çerkezköy de yapma düşüncemiz var. Çerkezköy EYTADER Temsilcisi Özer Öztürk olarak Çerkezköy’den bir otobüs 40 kişi çalıştaya gittik. Verimli bir çalışma oldu. Güzel haberlerle geldik. O sene bu sene artık diyor. Eyt’li arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.



İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?