ÇERKEZKÖY ESNAF ODASI'NIN 40 YILLIK TARİHİNDE İLK KEZ BİR ARACI OLDU

ÇERKEZKÖY ESNAF ODASI

1991 yılından buyana Kapaklı ve Çerkezköy’e hizmet veren Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın ilk kez bir aracı oldu.

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül, Oda’ya ilk kez bir araç kazandırdı. Makam aracı olarak alınan otomobil için Başkan Erkan Zümbül, “Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odamıza makam aracımız hayırlı uğurlu olsun.”dedi.

9 Mart 1970 yılında Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Derneği adı altında faaliyete başlayan daha sonra 1991 yılında yapılan kanun değişikliği ile dernekten ‘Oda’ya dönüştürülen Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın tarihinde ilk kez bir aracı oldu. Kapaklı ve Çerkezköy’e hizmet veren Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın başkanlığına yaklaşık 16 ay önce seçilerek gelen Erkan Zümbül, Oda’ya kısa sürede bir otomobil kazandırdı. 

Yeni alınan otomobille birlikte Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Erkan Zümbül, “Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odamıza makam aracımız hayırlı uğurlu olsun.” İfadelerine yer verdi.



ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM