ÇERKEZKÖY ESNAF ODASI DEPREM BÖLGESİNE BİR TIR MALZEME GÖNDERDİ

ÇERKEZKÖY ESNAF ODASI DEPREM BÖLGESİNE BİR TIR MALZEME GÖNDERDİ

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesinde meydana gelen ve çevre illerde de şiddetli bir şekilde hissedilen depremin ardından bölgeye bir TIR acil ihtiyaç malzemesi gönderdi.

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Çerkezköy esnafının katkıları ile birlikte 7 farklı ili şiddetli bir şekilde etkileyen deprem bölgesine bir TIR acil ihtiyaç malzemesi gönderdi. 

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesinde meydana gelen ve çevre illerde de şiddetli bir şekilde hissedilen 7.4 şiddetindeki depremin ardından bölgede yaraların hızlı bir şekilde sarılması amacıyla bir TIR acil ihtiyaç malzemesi gönderdi.

EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİLDİ 

Mont, kazak, elektrikli ısıtıcı, içlik, çocuk bezi ve benzeri yardımlar bölgeye gönderilirken Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası sosyal medya hesabından yapılan açıklamada “Çerkezköy esnafımıza, halkımıza ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. Deprem bölgesine yardım götüren aracımız yola çıkmıştır. Allah yar ve yardımcınız olsun” ifadelerinde bulunuldu. Esnaf Odası Başkanı Erkan Zümbül de bölge halkının acısını paylaştığını ifade ederken, hayatını kaybedenlere başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diledi.