ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ YENİ YAŞAM ALANLARI KAZANDIRIYOR

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ YENİ YAŞAM ALANLARI KAZANDIRIYOR

Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi olarak bölgeye yeni yaşam alanları kazandırmaya devam edeceklerini söylerken, 2 yeni parkın yapımının ve 1 mevcut parkın yenileme çalışmalarının tamamlandığını açıkladı.

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen yeni park ve yeşil alan yapım çalışmaları ile mevcut parklardaki yenileme çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Belediye Başkanı Vahap Akay, “Fatih Mahallesi Demirhan Sokak’ta 900 metrekarelik alanda yeni park yapım çalışmalarımızı tamamladık. Oturma ve dinlenme alanlarının oluşturulduğu parkımıza çocuk oyun gruplarımızı monte ettik. Peyzaj çalışmalarının da tamamlanması ile birlikte Demirhan Sokak Parkı’mızı mahalle sakinlerimizin kullanımına sunduk” dedi. 

İRGİN SOKAK PARKI KULLANIMA AÇIK 

Bir diğer yeni yaşam alanının ise Kızılpınar Namık Kemal Mahallesi İrgin Sokak’ta oluşturulduğunu ifade eden Başkan Vahap Akay, “Bin 306 metrekarelik alana sahip İrgin Sokak Parkı’nda çocuk oyun alanı, fitness alanı ve dinlenme alanları oluşturduk. Çocuklarımız ve gençlerimiz için 3 potalı bir basketbol sahası da yaptığımız parkımızdaki çalışmalarımızı peyzaj ve aydınlatma işlemleri ile tamamlayarak parkımızı mahalle sakinlerimizin hizmetine açtık” açıklamalarında bulundu. 

RECAİ KUTAN PARKI YENİLENDİ 

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarının bir diğerinin ise Kızılpınar Atatürk Mahallesi Erdem Sokak’ta bulunan Recai Kutan Parkı’nda gerçekleştirildiğini sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Vahap Akay, “2 bin 263 metrekare alana sahip parkımızda çocuk oyun alanları yaptık, oturma ve dinlenme alanları ile fitness alanı oluşturduk. Aydınlatma ve peyzaj çalışmaları ile Recai Kutan Parkı’mızdaki yenileme çalışmalarımızı da tamamladık” dedi. 



MALKARA’DA HORTUM DEHŞETİ: KAMP ALANI YERLE BİR OLDU

TEKİRDAĞ’DA 14 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN CİNAYET ZANLISI YAKALANDI

TEKİRDAĞ’DA KABOTAJ BAYRAMI YELKEN YARIŞLARI DÜZENLENDİ

ERGENE’DE YAZ SPOR OKULLARI BAŞLADI

OTOMOBİL İLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ MOTOSİKLETTEN FIRLADI