ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ PİŞİ DAĞITARAK REGAİP KANDİLİ'Nİ KUTLADI

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ PİŞİ DAĞITARAK REGAİP KANDİLİ

Çerkezköy Belediyesi tarafından Regaib Kandili nedeni ile Cumhuriyet Meydanı’nda pişi dağıtılarak, vatandaşların kandili tebrik edildi.

Regaib Kandili nedeni ile Çerkezköy Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı’ndaki pişi dağıtımına, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcıları Nedim Yılancı ve Enver Bayram ile Belediye Meclis Üyeleri Beytullah Coşkun, Gökay Keleşoğlu, Cengiz Memiş, İbrahim Çekçi ve Mehmet Kar da katılarak, halkın kandilini kutladılar.

BAŞKAN AKAY’DAN KANDİL MESAJI

Çerkezköy Belediyesi tarafından Regaib Kandili nedeni ile Cumhuriyet Meydanı’nda pişi dağıtılarak, vatandaşların kandili tebrik edildi. Çerkezköy halkının ve İslam Alemi’nin mübarek Regaib Kandili’ni tebrik eden ve hayırlara vesile olmasını dileyen Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bu gece idrak edeceğimiz üç ayların müjdeleyicisi Regaib Kandili’nin başta kentimiz olmak üzere milletimiz, ülkemiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Tüm hemşerilerimizin Regaib Kandilini kutluyor; sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum” ifadelerini kullandı.



HAYIRSEVER AİLE, KIZLARININ ADINI SAĞLIK OCAĞINDA YAŞATACAK

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI YILMAZ’DAN TEK HANELİ ENFLASYON AÇIKLAMASI

TEKİRDAĞ’DA ANIZ YANGINI

TEKİRDAĞ’DA AYÇİÇEĞİ TARLALARINDAN GÖRSEL ŞÖLEN

TEKİRDAĞ’DA DÖNEL KAVŞAKTAKİ KAZA KAMERADA