ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

Çerkezköylü öğretmenlere, Çerkezköy Belediyesi tarafından özel hazırlatılan hediyeler dağıtıldı.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Çerkezköy genelinde bu ulvi mesleği yapan tüm öğretmenlere Çerkezköy Belediyesi tarafından hediye verilerek, Öğretmenler Günü kutlandı. 

Çerkezköy’deki eğitim ve öğretim kurumlarında görev alan öğretmenlere, Çerkezköy Belediyesi tarafından özel hazırlatılan hediyeler dağıtılırken, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı ve Belediye Başkanı Vahap Akay’ın saygı ve sevgileri iletildi. 

Çerkezköy Belediyesi görevlilerince ilçedeki eğitim ve öğretim kurumlarında hazırlanan hediyeler öğretmenlere ulaştırılırken, bu yüce mesleği yerine getiren öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlanarak bundan sonraki eğitim ve öğretim hayatlarında başarılar dilendi. 

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ’NE ZİYARET 

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’ü makamında ziyaret eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ve başta ilçede görev yapan öğretmenler olmak üzere bu yüce mesleği memleketin dört bir köşesinde ifa eden tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak, eğitim ve öğretim hayatlarında başarılar diledi. 
 



MALKARA’DA HORTUM DEHŞETİ: KAMP ALANI YERLE BİR OLDU

TEKİRDAĞ’DA 14 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN CİNAYET ZANLISI YAKALANDI

TEKİRDAĞ’DA KABOTAJ BAYRAMI YELKEN YARIŞLARI DÜZENLENDİ

ERGENE’DE YAZ SPOR OKULLARI BAŞLADI

OTOMOBİL İLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ MOTOSİKLETTEN FIRLADI