ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ MEZARLIKTA ÇİÇEK DAĞITTI

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ MEZARLIKTA ÇİÇEK DAĞITTI

ziyarete giden vatandaşlara Çerkezköy Belediyesi tarafından çiçek dağıtıldı.

Çerkezköy Belediyesi tarafından her bayram olduğu gibi bu Kurban Bayramı öncesinde de ilçe genelindeki mezarlıklarda çiçek dağıtımı yapılıyor.

Vatandaşlara ilçe merkezindeki İstasyon, Bahçeli ve Türbedere Mezarlıkları ile Kızılpınar ve Veliköy’de bulunan mezarlıklarda kabir ziyaretlerini daha rahat ve güzel bir ortamda geçirmelerini sağlamak amacıyla Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi’nin temizlik ve bakım onarım çalışmaları yapmasının ardından Çerkezköy Belediyesi dün  kabirlerini ziyaret eden vatandaşlara 8 bin adet ücretsiz Begonya çiçeği dağıtıyor.
“VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ”
Kurban Bayramı nedeniyle kabir ziyaretlerine gelen vatandaşlara ücretsiz çiçek dağıtıldığını ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Bayramlarda ziyaretlerin en yoğun olduğu yerlerden biri de mezarlıklarımızdır. Vatandaşlarımızın mezarlık ziyaretlerinde yanında olmak amacıyla Çerkezköy genelinde bulunan 7 mezarlığımızda toplamda 8 bin Begonya çiçeği dağıtıyoruz. Bu vesile ile hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. Ayrıca tüm vatandaşlarımızın da yarın başlayacak olan Kurban Bayramı’nı kutluyor, sağlıklı mutlu ve huzurlu bir Bayram geçirmelerini temenni ediyorum” açıklamasında bulundu.

 



İTFAİYE EKİPLERİ SON 3 AYDA 3.485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

YAZ KÜLTÜR SANAT ATÖLYELERİ KAPILARINI AÇTI

FASLILARI MOLDOVALI YURT DIŞINA KAÇIRMAK İSTERKEN YAKAYI ELE VERDİLER

SAHİLDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

OTOBANDAN ATILAN SİGARA İZMARİTİ YANGIN ÇIKARDI