ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ AŞURE İKRAM ETTİ

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ AŞURE İKRAM ETTİ

Çerkezköy'de Belediye tarafından Aşure Günü nedeniyle ile her yıl olduğu gibi bu yıl da aşure ikramı yapıldı. Başkan Vahap Akay aşure dağıtımına bizzat katılarak vatandaşlara tek tek aşure ikram etti.

Çerkezköy Belediyesi tarafından Muharrem ayının 10. gününe denk gelen Aşure Günü nedeniyle ile her yıl olduğu gibi bu yıl da aşure ikramı yapıldı. Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcıları Gökay Keleşoğlu, Cengiz Memiş ve Belediye Meclis Üyeleri tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlarımıza aşure dağıtımı gerçekleştirildi.

AŞURE DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Belediye Meydanı’nda vatandaşlara aşure ikram edilirken, Muharrem ayının birlik ve beraberliği daha çok pekişeceği bir ay olması temennisinde bulunan Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy Belediyesi olarak Muharrem ayı dolayısı ile her yıl yaptığımız gibi bu yıl da aşure dağıttık. Muharrem ayının 10. günü nedeniyle yaptırdığımız aşureleri Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlarımıza dağıttık. Ayrıca kentimiz genelindeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarında da aşure ikramında bulunuldu” dedi.

ÖNEMLİ VE HÜZÜNLÜ BİR YERİ VAR

Muharrem ayının İslam tarihinde önemli ve hüzünlü bir yeri olduğunu belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Muharrem ayının 10. Günü olan Aşure Günü’nün bizim için bir başka önemi de Kerbela olayıdır. Hazreti Hüseyin’in şehit edildiği bu olay da Aşure Günü’ne denk gelmiş, bugünü vicdan sızlatıcı, ıstırap dolu bir gün haline dönüştürmüştür” dedi.

BİRLİKTE YAŞAMAYA DEVAM EDECEĞİZ

“Bugün ortak paydada buluşma günüdür” diyen Belediye Başkanı Vahap Akay, ülkemizin ve milletimizin zor ve sıkıntılı bir süreçten geçtiğini de belirterek, “Allah bütün milletimize birlik beraberlik nasip etsin. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Belediye olarak milli günlerde olduğu gibi, dini günleri de vatandaşlarımızla birlikte yaşamaya devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.



Anahtar Kelimeler: ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ AŞURE İKRAM

ERGENE’DE TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ

SİLAHLI SALDIRIDA AĞIR YARALANAN CHP’Lİ MECLİS ÜYESİ YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

AYDINLATMA DİREĞİNE ÇARPAN OTOMOBİLİN SÜRÜCÜSÜ YARALANDI

YASADIŞI YOLLARDAN YURT DIŞINA KAÇMAYA ÇALIŞAN 8 ŞAHIS YAKALANDI

JANDARMA BARAJLARA BALIK BIRAKTI