ÇERKEZKÖY BAĞLIK MAHALLESİ’NDE İFTAR ETTİ

ÇERKEZKÖY BAĞLIK MAHALLESİ’NDE İFTAR ETTİ

Çerkezköy Belediyesi geleneksel mahalle iftarları bu ramazan ayında da devam ediyor.

Çerkezköy’de 31 Mart Cuma günü Veliköy ve 1 Nisan Cumartesi günü Kızılpınar Mahallelerinde kurulan mahalle iftarları 2 Nisan Pazar günü Bağlık Mahallesi’ndeki iftar ile devam etti.

 

Çerkezköy Belediyesi olarak 2014 yılından bu yana her Ramazan ayında mahalle iftarları düzenlediklerini belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bu yılki mahalle iftarlarımıza Veliköy ve Kızılpınar ile başladık. Üçüncü mahalle iftarımız da ise 2 Nisan Pazar günü Pakize Narin Anadolu Lisesi’nin bahçesinde Bağlık Mahallesi’nde yaşayan hemşehrilerimiz ile aynı iftar sofrası etrafında buluşmanın heyecanını, mutluluğunu, huzurunu yaşadık” dedi.

ATILIM BETON VE ESKA SPONSOR OLDU

Çerkezköy Belediyesi olarak Bağlık Mahallesi’nde düzenlenen iftarın sponsorluğunu Eska Emlak ve İnşaat firmasının yaptığını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Veliköy Mahallemizdeki ilk iftarımızın sponsorluğunu Atılım Beton, Bağlık Mahallesi’nde düzenlediğimiz iftarımızın sponsorluğunu ise Eska Emlak ve İnşaat Firmaları yaptı. Her iki firmamızın sahiplerine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

MAHALLE İFTARLARI DEVAM EDECEK

“Bağlık Mahallemizde kurduğumuz iftar soframızda bizlerle beraber olan Bağlık Mahallesi sakinlerine teşekkürlerimi, şükranlarımı sunuyorum” diyen Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi’nin mahalle iftarlarının önümüzdeki günlerde diğer mahallelerde devam edeceğini söyledi.

KATILIM YOĞUN OLDU

Bağlık Mahallesi’nde kurulan mahalle iftarına, Belediye Başkan Yardımcıları Nedim Yılancı, CHP İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, Belediye Meclis Üyeleri ve Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün ile Bağlık Mahallesi’nde yaşayan binlerce vatandaş katılarak, aynı sofra etrafında oruç açtı.



KAPAKLI TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISINI TAMAMLADI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR BAKAN ŞİMŞEK’E SESLENDİ

KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK