ÇERKEZKÖY 1911 SPOR KULÜBÜ KONGRESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

ÇERKEZKÖY 1911 SPOR KULÜBÜ KONGRESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Bölgesel Amatör Lig 11.grupta mücadele eden Çerkezköy 1911 Spor Kulübü tüzük değişikliği nedeniyle kongre yaptı.

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta mücadele eden Çerkezköy 1911 Spor Kulübü önceki gün tüzük değişikliği nedeniyle olağan kongre gerçekleştirdi.  

Perşembe günü saat 19.00’da Fatih Mahallesi Şehit Teğmen Akın Akın Caddesi No:4/1’de bulunan kulüp binasında gerçekleştirilen kongrede çoğunluk sağlanırken, kongreye kulüp başkanı Murat Yiğit Aslan, yönetim kurulu üyeleri ve üyeler katıldı. 

OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ 

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından kongrede divan başkanlığına Uğur Erem, katip üyeliklere Yakup Cin ve Cevdet Aykaç seçildi. Yönetim kurulu, denetim kurulu faaliyet raporları okunup oy birliği ile kabul edilirken, yönetim ve denetim kurulu da oy birliği ile ibra edildi. Mevcut Tüzüğün 7405 sayılı kanuna göre uyumlu hale getirilmesi için görüşülürken, Gençlik Spor Müdürlüğünde kulüplerin dernek statüsünden çıkıp spor kulübü statüsünde olması için tüzük değişikliği yapılması gerektiği kaydedildi. Çerkezköyspor 1911 Spor Kulübü Derneği isminin Çerkezköy 1911 Spor Kulübü olarak tescil edilmesi oy birliği ile kabul edildi. 

İŞTE YENİ YÖNETİM 

Kongrede tahmini bütçe 1 milyon 505 bin TL olarak belirlenirken, yönetim, denetim kurulu asil ve yedek üyeler seçildi. Güven tazeleyen Murat Yiğit Aslan başkanlığındaki yeni yönetimde Yunus Erçin, Serkan Var, Erhan Turan, Devrim Zengin, Faik Onur Kaya, Hüseyin Gökçeli, Ragıp Cin, Metin Özdemir, Erdem Ceylan, Hasan Tabak, Kemal Yaraşır, Ferhat Taban, Murat Türker, Bülent Sezgin, Ali Kosuva, Gökhan Biber, denetim kurulunda ise Uğur Erem, Cevdet Aykaç, Yakup Cin yer aldı. Federasyon temsilcileri ise Murat Yiğit Aslan, Yunus Erçin ve Serkan Var oldu. Toplantının dilek ve temenniler kısmında konuşan Kulüp Başkanı Murat Yiğit Aslan, “ Gençlik Spor Müdürlüğünde kulüplerin dernek statüsünden çıkıp spor kulübü statüsünde olması için tüzük değişikliği yapılması gerekiyordu. Bizde bugün kongremizde bu kararı aldık. Kongremizin kulübümüze ve Çerkezköy’e hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

İYİ MÜCADELE EDİYORUZ

Aslan, “ Borçsuz bir şekilde aldığımız kulübümüzün bugün futbolcusuna yada teknik heyetine bir TL borcu yoktur. Bu yıl sezon öncesi kulübümüz kayyuma devredilmesin diye yönetici arkadaşlarımızla birlikte bir araya gelip kulübümüzün yeniden ligde mücadele etmesi için var gücümüzle mücadele ettik. Sezon öncesi mütevazi bir kadro kurarak ilk haftalarda lige kötü başlamamıza rağmen ilerleyen haftalarda toparlanarak üst üste galibiyetler almasını bildik. Hafta içinde Modafenspor karşısında şansız bir beraberlik aldık. Önümüzde altı karşılaşma var. Ligi en iyi şekilde bitirmeyi hedefliyoruz” dedi. 

TEŞEKKÜR ETTİ 

Kulübün maddi ve manevi yönden bu günlere gelmesinde emekleri olanlara teşekkür eden Aslan, “ Bizlerin her zaman yanlarında olan Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’a, sponsorumuz İrmet Hospital’e, İrmet Hospital Yönetim Kurulu Başkanları Op.Dr. Ahmet Türker’e, Op.Dr. İrfan Tombalak’a, Hastane Müdürü Alper Atasoy’a , iş insanlarımıza, yönetici arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Kongremizin de tekrardan hayırlı olmasını diliyorum” dedi.



KIRKPINAR’DA İLK GÜN MÜSABAKALARI TAMAMLANDI: GÜREŞECEK 40 BAŞPEHLİVAN BELLİ OLDU

TEKİRDAĞ ZAFER COŞKUSUNU BÜYÜŞEHİR’LE YAŞADI

BÜYÜKŞEHİRİN YAZ SPOR OKULLARINDA 830 ÇOCUK EĞİTİM GÖRECEK

KUMSAL SÖZÜNÜ TUTTU AKAY’A MADALYA İLE GELDİ

12 BRANŞTA DÜZENLENEN YAZ SPOR KURSLARI BAŞLADI