Gündem

Gündem Haberleri

ÇERKEZKÖY VE KAPAKLI MASADA!

ÇERKEZKÖY VE KAPAKLI MASADA!

Kamuoyu AK Parti ve MHP`nin adaylarını bekleye dursun, genel merkezler Cumhur İttifakı için Kapaklı ve Çerkezköy`ü masaya yatırmış durumda!

Tekirdağ`da AK Parti ve MHP`nin ilçe belediye başkan adaylarını henüz açıklamamasının nedeni ortaya çıktı! Parti kaynaklarından edinilen bilgiye göre; AK Parti ile MHP arasında Çerkezköy ve Kapaklı için sıkı pazarlık yapılıyor. Buna göre, iki ilçeden birinde Cumhur İttifakı (MHP) adayı olacak.

TEKİRDAĞ 30 İL ARASINDA

Türkiye genelinde 30 büyük ilde AK Parti ve MHP`nin `Cumhur İttifakı` ile 31 Mart yerel seçimlerine girme kararı alması sonrası gözler ilçe belediye başkan adaylarına çevrildi. Tekirdağ`da AK Parti ve MHP`nin ilçe belediye başkan adaylarını belirlemeden önce hangi ilçelerde Cumhur İttifakı yapılacağı üzerinde görüşmeler sürüyor.

İKİ İLÇE MHP`YE BIRAKILACAK

Siyasi kaynaklardan edinilen bilgilere göre; AK Parti ve MHP`nin yaptığı `Cumhur İttifakı`nın devamı olarak yerel seçim ittifakında Tekirdağ için en az `2` ilçenin MHP`ye bırakılması söz konusu. Bu ilçeler üzerinde bir süredir çalışma yapan MHP ve AK Parti genel merkez ekipleri, özellikle Çerkezköy Kapaklı, Saray ve Ergene üzerinde duruyor.

KAPAKLI MHP`YE BIRAKILACAK!

AK Parti ve MHP ittifak görüşmeleri kapsamında AK Parti`nin Çerkezköy`de belediye başkan adayı çıkarması beklenirken, MHP`ye ise iki büyük ilçeden biri olan Kapaklı`nın bırakılması gündemde. Parti kaynakları MHP`nin Çerkezköy`ü istediğini belirtirken, AK Parti`nin ise Çerkezköy`den vazgeçmeyeceği vurgulanıyor. Yapılan çalışmalar sonucunda, AK Parti`nin Tekirdağ`da Saray ve Kapaklı`yı MHP`ye bırakmak, buna karşın diğer ilçelerde MHP desteğini almak yönünde. Parti kaynakları AK Parti ve MHP arasında iki küçük bir büyük ilçe üzerinde görüşmeler sürdüğü belirtiliyor. Yine parti kaynakları MHP İl Başkanlığı`nın hazırladığı raporda Hayrabolu, Şarköy ve Süleymanpaşa`da da MHP`nin güçlü olduğu bilgisi parti genel merkezinin önünde.



Anahtar Kelimeler:

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?