ÇERKEZKÖY ÖZEL OPTİMED HASTANESİ 14. YAŞINI KUTLADI

ÇERKEZKÖY ÖZEL  OPTİMED HASTANESİ 14. YAŞINI KUTLADI

Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi 14?üncü yaşını bir restorantta düzenlenen programla kutladı.

Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi 14?üncü yaşını bir restorantta düzenlenen programla kutladı. Düzenlenen programda hastane çalışanlarından 5 ve 10. yılını dolduran personellere plaket takdim edildi. Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan, yaptığı açılış konuşmasında Ağustos ayında Optimed Çorlu Hastanesi?nin açılışının yapılacağının bilgisini verdi.

Düzenlenen programda Genel Müdür Ayhan Arslan, Başhekim OP. Dr. Recep Çalışkan?a emeklerinden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti. Ayrıca Optimed Hastanesinde 5 ve 10. Yılını dolduran personellere de plaket takdim edildi.

Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi, 14. yaşını  bir  restorantta düzenledikleri programla kutladı. Düzenlenen kutlama programına, Hastane Genel Müdürü Ayhan Arslan, Başhekim Recep Çalışkan, yönetim kurulu üyeleri, doktorları, hemşireleri ve hastane personelleri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi Genel Müdürü Ayhan Arslan;

?Pandemi dönemi tüm sağlık çalışanları gibi bizlerde zorlu süreçten geçtik. Korona virüs salgını umarım biter. Çok yorulduk. Bizler çalışanlarımızın emekleri ile bu günlere geldik. Bölgemizin en iyisi olduk. Tüm ekip arkadaşlarıma emeklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.? dedi.

"Optimed benim ailem" sözleriyle konuşmasına başlayan Başhekim Recep Çalışkan ise, ?Ben bir aile olmamızın gururunu hep yaşadım. Başhekimlik görevinden ayrılıyorum. Sizlerle çalışma ortamımda çok güzel anılar biriktirdim. Pandemi dönemi yeri geldi evinize gidemediniz, ailenizi göremediniz. Büyük emekler verdiniz. Bütün çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Her zaman Optimed Ailesinin bir ferdi olmaktan gurur duydum ? dedi.

Daha sonra hastane personeli, kuruluş yıldönümünde gönüllerince gece boyunca eğlendi.

 

 

 

 

 

 



TEKİRDAĞ İTFAİYESİ SON 3 AYDA 3 BİN 485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

ÇORLU’DA BİN 300 DÖNÜM ANIZ ALEV ALEV YANDI

TEKİRDAĞ’DA MİLLİ MAÇ COŞKUSU: BİNLERCE VATANDAŞ SAHİLE KURULAN DEV EKRANDAN MAÇI İZLEDİ

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİNE 10 BİN LİRA ÖDÜL

TEKİRDAĞ’DA 4. LAVANTA ŞENLİĞİ 8 TEMMUZ’DA BAŞLIYOR