Tarih: 19.04.2022 01:44

ÇEREKZÖYFORUM ETİKETİ AÇTI, BAKIN NELER YAZDI!

Facebook Twitter Linked-in

Çerkezköy TSO’nun Meclis eski başkanlarından İnşaat Mühendisi İsmail Akın, sosyal medya hesabından yıllardır yer bulunamadığı için artık mezbelelik haline dönüşen küçük sanayi sitesi için yer teklifinde bulundu. Akın, “TOKİ’nin Çerkezköy halkından kamulaştırdığı alanı Çerkezköy halkının çıkarları doğrultusun da kullanımı sağlanması konusunda aynı forum da buluşmaya davet ediyorum.”dedi.

KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ YERİ ÖNERİSİNDE BULUNDU

#çerkezköyFORUM etiketi kullanarak kendisine ait twitter hesabından bir paylaşımda bulunan Çerkezköy TSO’nun eski Meclis başkanlarından İsmail Akın, TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un da Tekirdağlı olmasından yararlanılarak, TOKİ’nin Çerkezköy’de kamulaştırdığı alanın yine Çerkezköy esnafı için küçük sanayi sitesi olarak kazandırılması önerisinde bulunarak, siyasileri ve kamu otoritelerini işbirliği yapmaya davet etti.

İŞTE O PAYLAŞIMLAR

Çerkezköy’deki küçük esnafın hizmet verdiği sanayi sitesinin ihtiyaca artık cevap vermediğini dile getiren İsmail Akın, bir tiwit paylaşımıyla öneride bulundu. Akın, bir de küçük sanayi sitesinden fotoğraf paylaşarak sosyal medya hesabı twitter’da şunları söyledi:

“Değerli Hemşerilerim, kıymetli esnaf dostlarım, bölgemizin kalkınması ve daha yaşanabilir bir Çerkezköy için çalışan tüm siyasi parti yöneticileri. Malumunuz bölgemiz sanatkâr ve zanaatkâr esnafının kanayan yarası aşağıdaki resimde de görüleceği üzere hala kendilerine bir yer bulamamış her yağmurda artık kendini taşıyamayan sanayi dükkânlarımızın acil çözülmesi gerekirken hala bir arpa yol alınamamıştır. Yol alınabilmesi için her ne kadar kooperatifler de kurulsa değerlenen bir Çerkezköy’de en büyük problemlerden birisi yer bulunamama sıkıntısıdır. Fakat gözlerden kaçırılmaması gereken bir konuda bizler kendimize yer bulamazken TOKİ marifetiyle İstanbul esnafı kendi yerlerini yoğun yapılaşma rantında değerlendirip Kızılpınar karşısı BSH yanında ki büyük araziyi kamulaştırma girişimleri başlamış olup bizlerde maalesef ağzımız açık bir şekilde seyretmekteyiz. Değerli Çerkezköylüler esnaf, sanatkâr, siyasetçi, STK temsilcileri bu konuda birliktelik sağlanılarak küçük sanayi esnafımıza destek olmak ve en önemlisi İstanbul’un arka bahçesi olmamamız için bölgemizin Meclis’te en üst mertebede temsil yetkisi varken bir araya gelinerek TOKİ’nin Çerkezköy halkından kamulaştırdığı alanı Çerkezköy halkının çıkarları doğrultusun da kullanımı sağlanması konusunda aynı forum da buluşmaya davet ediyorum. Çerkezköy kamuoyunun güçlü medyamız ile bu birlikteliğinin sağlanması konusunda herkesin ben varım demesi bölgemizin daha fazla nefes alınabileceği yaşanılabilir kümelenmenin olmasına sebep olacaktır."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —