MÜDÜR KALKAN, İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLERİ VE BAŞHEKİMLERLE TOPLANTI YAPTI

MÜDÜR KALKAN, İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLERİ VE BAŞHEKİMLERLE TOPLANTI YAPTI

İl Sağlık Müdürü Cengiz Kalkan, ilçe sağlık müdürleri ve devlet hastanesi başhekimleriyle telekonferans yöntemiyle toplantı yaptı.

Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz Kalkan, ilçe sağlık müdürleri ve devlet hastanesi başhekimleriyle bilgilendirme toplantısı yaptı. Telekonferans yöntemiyle gerçekleşen toplantıda Kurban Bayramı sonrası çalışmalar değerlendirildi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz Kalkan başkanlığında Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Aykut Demirkıran, Personel/Destek Hizmetleri Başkanı Zafer Sıykırlı, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Ender Çubukçu, İlçe Sağlık Müdürleri ve Devlet Hastanesi Başhekimleri ile telekonferans yöntemiyle bir toplantı gerçekleştirdi.

Korona virüs tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen toplantıda İlçe Sağlık Müdürleri ve Başhekimleriyle `Bayramlaşan` İl Sağlık Müdürü Cengiz Kalkan, bayram sonrası yürütülecek çalışmalar ve gündemdeki sağlık hizmetleri hakkında bilgilendirmede bulundu. İlçe Sağlık Müdürleri ve Başhekimleri dinleyen Kalkan, sağlık hizmetlerinde memnuniyetin artırılması için neler yapılabileceği ve sorunların çözümü noktasında da değerlendirmeler yaptığı öğrenildi.

 

 

 



Anahtar Kelimeler:

ÇOSB KAPAKLI DEVLET HASTANESİ İNŞAATINDA SONA GELİNDİ

GÖKSU’DAN BAŞKAN TAŞYASAN’A ANLAMLI HEDİYE

KALP HASTALIKLARINDA GİRİŞİMSEL YÖNTEMLER

LÖSEV’DEN LÖSEMİ VE KANSERLE MÜCADELE EDEN AİLELERE 50 BİN TL’LİK YARDIM ÇEKİ

ÇERKEZKÖYLÜLER DOĞA İLE KUCAKLAŞTI