Tarih: 05.09.2021 14:48

ARDINDA 2 ÇOCUK BIRAKTI

Facebook Twitter Linked-in

Tekirdağ?ın Ergene ilçesindeki hemzemin geçitte tren ile fabrika servisinin karıştığı kazada hayatını kaybeden 6 kişiden Nebibe Korkmaz ve Hülya Dinçkol son yolculuğuna uğurlandı. Kazada hayatını kaybeden Nebibe Korkmaz`ın daha önce işe giderken babasına, "Kelle koltukta gidiyoruz" dediği öğrenildi.


Tekirdağ?ın Ergene ilçesindeki hemzemin geçitte meydana gelen kazada 6 kişi hayatını kaybederken, 7 kişinin ise hastanedeki tedavileri sürüyor. Kazada hayatını kaybedenlerin defin işlemleri başladı.
Kazada hayatını kaybeden Suzan Aksu Tokat, Cangül Akın Adıyaman, Yaşar Yüce Kayseri, Nusret Açıkgöz Adapazarı`nda defnedilmek üzere memleketlerine gönderilirken, Hülya Dinçkol ve Nebibe Korkmaz Tekirdağ`da toprağa verildi.

"KELLE KOLTUKTA GİDİYORUZ"
Nebibe Korkmaz`ın cenazesi Tekirdağ?ın Çorlu ilçesi Merkez Garaj Camii`ne getirildi. Burada öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazı ile Nebibe Korkmaz`ın tabutu Havuzlar Mahallesi mezarlığına defnedilmek üzere cenaze aracına konuldu. Nebibe Korkmaz`ın ölmeden önce işe giderken babasına, "Kelle koltukta gidiyoruz. Allah`a emanetiz` dediği öğrenildi. Ayrıca 35 yaşındaki Nebibe Korkmaz`ın evlilik planları yaptığı öğrenildi.

GERİDE 2 ÇOCUĞU KALDI
Feci kazada hayatını kaybeden Hülya Dinçkol`un cenaze namazı ise Ergene ilçesi Sağlık Mahallesi`ndeki Tonguçlar Camii`nde öğle namazını müteakiben kılındı. 2 çocuk annesi olduğu öğrenilen 45 yaşındaki Hülya Dinçkol, cenaze namazından sonra Yeşiletepe Mezarlığı`nda defnedildi.
Kazada yaralanan işçi servisinin sürücüsü Bilal Küllü`nün ise yoğun güvenlik önlemleri altında özel bir hastanede tedavisinin sürdüğü öğrenildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —