ÇEMOBSAN YENİ ÜRÜNLERİYLE İNTERMOB’DA

ÇEMOBSAN YENİ ÜRÜNLERİYLE İNTERMOB’DA

Bu yıl 25’incisi düzenlenen İNTERMOB Fuarı’nın müdavimleri arasında bulunan ÇEMOBSAN, yeni ürünleriyle fuara katıldı.

Bugün açılış gerçekleştirilen 25’incisi düzenlenen İNTERMOB Fuarı’nda her yıl olduğu gibi Çetin Group’un üretim firmalarından olan ÇEMOBSAN’da boy gösteriyor.

YENİ ÜRÜNLERİYLE FUARDA YERİNİ ALDI

30 Eylül-3 Ekim 2023 tarihleri arasında İstanbul’daki Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek fuar bugün kapılarını açtı. Yerli ve yabancı ziyaretçilerin fuara katılan firma stantlarını gezdiği İntermob Fuarı’na Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikasında 2017 yılından beri mobilya aksesuarları üreten ÇEMOBSAN’da her yıl olduğu gibi katılıyor.  ÇEMOBSAN katıldığı İNTERMOB Fuarında,  mobilya aksesuarları, bağlantı sistemleri, raylı -sürgülü sistemler, mobilya kulpları-askılar, plastik-metal-ahşap mobilya ayakları ve tekerleklerini müşteriyle buluşturdu. Genç iş insanı Çetin Group Yönetim Kurulu Üyesi ve ÇEMOBSAN Yönetim Kurulu Başkanı Atakan Çetin de fuarda stanttı ziyaret edenlerle buluştu.  Ulusal ve uluslararası sektör temsilcileri ve müşterilerle yakında ilgilenen genç iş insanı Atakan Çetin, ürün yelpazesinin tanıtımında bizzat yer alıyor.  

Bu arada, fuarı İKMİB (İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamüller İhracatçıları) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Pelister ve TİM Başkan Vekili Çetin Tecdelioğlu ile gezen aynı zamanda Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı da olan Çerkezköy TSO Başkanı Ahmet Çetin ÇEMOBSAN standını da gezerek, incelemelerde bulundu. 



Yorum Yazın

TRAKYA TARIM MAKİNALARI KÜMELENME PROJESİNDE İLK EĞİTİM GERÇEKLEŞTİ

TEKİRDAĞ’IN 2024 GSYH’Sİ 718 MİLYAR 484 MİLYON TL OLDU

BAŞKAN ÇETİN’E VELİKÖY OSB MTAL’DEN ZİYARET

MESLEK KOMİTESİ ÜYELERİNDEN ÇERKEZKÖY İLÇE TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARET

TÜFE KASIM AYINDA YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRDÜ: YILLIK ARTIŞ YÜZDE 31,07