ÇEMOBSAN YENİ MODELLER GÖRÜCÜYE ÇIKTI!

ÇEMOBSAN YENİ MODELLER GÖRÜCÜYE ÇIKTI!

Çetin Group bünyesinde üretimlerini sürdüren ÇEMOBSAN, gardrop kapılarında SDS 9620-9601 ve oda ayırıcı kapı sistemlerinde SDS 7000 ile yeni üretim modellerini tanıtmaya başladı.

Tekirdağ Çerkezköy merkezli Çetin Group`un üretim şirketlerinden ÇEMOBSAN  (Çetin Mobilya Sanayi) yeni model ürünlerinin tanıtım videolarını hazırladı. Gardrop ve oda ayırıcı kapı modellerinin tanıtımını yapan ÇEMOBSAN, sürgülü sistemlerine yenilerini kattı.

2007 yılının başında mobilya aksesuarları ile üretimine başlayan ÇEMOBSAN, yıllardır  uluslararası piyasalarda boy gösteriyor.  ÇEMOBSAN uluslararası fuarlarda özellikle yeni üretim sistemleriyle, sektöre farklı ürünlerde sunarken dünya pazarında öncülüğü hedefliyor. Sıfırdan üretimleriyle dikkat çeken ÇEMOMSAN,  mobilya aksesuarları, bağlantı sistemleri, raylı -sürgülü sistemler, mobilya kulpları-askılar, plastik-metal-ahşap mobilya ayakları ve tekerleklerini üretiyor.

SÜRGÜLÜ SİSTEM YENİ MODELLER İÇİN VİDEO TANITIMI ÇEKİLDİ

Trakya`nın genç iş adamlarından Çetin Group Yönetim Kurulu Üyesi ve Furkan Atakan Çetin`in başında olduğu üretim de yeni sistemler geliştirildi. İşte o ürünlerden SDS 9620- 9601 gardrop sürgü kapak sistemi ve SDS 7000 oda ayırıcı sürme kapı sistemi orjinalliğiyle dikkat çekiyor. SDS 9601, rulmanlı üst mekanizma tekeri ile gardroplarda dengeli ve daha sessiz bir hareket sağlayan bir sürgü kapak sistemi. 18-26 milimetre sunta kalınlığı ile uyumlu olduğu belirtilen kapağın, andromeda yavaşlatıcı sistemi ile birlikte kullanılabiliyor.  SDS 7000 ise oda ayırıcı olarak kullanılan, üstten ayarlı bir ağır sürme kapı sistemi. Mekanın iç tasarımında yer kazanmak için pratik bir çözüm sunuluyor. 120 Kilogram taşıma kapasitesi ile 30-40 milimetre sunta kalınlığına uyumlu ve andromeda yavaşlatıcı ile kullanılabiliyor.

 

ÇEMOBSAN`IN  YENİ BARN DOOR MODELİ TASARIMI SDS 7000`İ KURULUM VİDEOSU

 

 



SDS 9620 MODELİN KURULUM VİDEOSU SDS 9601 MODELİN KURULUM VİDEOSU
Anahtar Kelimeler:

ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM