CANDAN YÜCEER’DEN KURUMLARA ZİYARET

CANDAN YÜCEER’DEN KURUMLARA ZİYARET

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer, fabrika ve kooperatifi ziyaret etti.

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer, Ünteks Boya Fabrikası’nı ve Çerkezköy S.S. 25 Nolu Akarsu Birlik Minibüs ve Otobüsleri Kooperatifi'ni ziyaret etti.

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer, Tekirdağ İl Başkanı Özgür Taşmerdivenli, Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, il-ilçe yöneticileri ile birlikte Çerkezköy S.S. 25 Nolu Akarsu Birlik Minibüs ve Otobüsleri Kooperatifi'ni ziyarette bulundu. Akarsu Birlik Minibüs ve Otobüsleri Kooperatifi'ni ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer, Kooperatif Başkanı Ömer Göktaş ve yönetimine projelerinden bahsetti. Projelerinden bahseden Yüceer; ‘’Tekirdağ'ımızda hemşehrilerimizin ucuz, rahat, güvenli ve hızlı ulaşım imkanına erişebilmesi için tüm paydaşlarımızla eşgüdüm içerisinde çalışacağız.’’ ifadelerini kullandı.  Kooperatif Başkanı Ömer Göktaş ve yönetimine projelerinden bahseden ve hoş sohbetlerde bulunan Dr. Candan Yüceer; ‘’Kooperatif Başkanı Ömer Göktaş ve yönetimine ilgileri ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.’’ dedi.

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. CANDAN YÜCEER: ‘’ÜRETİCİMİZİN VE EMEKÇİMİZİN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ’’

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer, Çerkezköy S.S. 25 Nolu Akarsu Birlik Minibüs ve Otobüsleri Kooperatifi'ne ziyaretinin ardından Tekirdağ’ın üreten ve istihdam sağlayan fabrikalarından Ünteks Boya Fabrikası’nı ziyaret etti. Candan Yüceer burada da fabrika yönetimi ve emekçilerine projelerini aktararak bol bol sohbet etti. Projelerini anlatan Yüceer fabrika da çalışanlarla tek tek sohbet ederek işleriyle ilgili bilgiler alarak adeta bir çalışan gibi işleri tek tek deneyimledi. Ziyaretin ardından Yüceer; ‘’Fabrika yönetimine ve emekçilerine yakın ilgileri ve samimi karşılamaları için teşekkür ediyorum. Üreticimizin ve emekçimizin her zaman yanında olacağız.’’ diyerek ve anı fotoğrafları çekilerek ziyaretlerine son verdi.

 



Anahtar Kelimeler: CANDAN YÜCEER’ KURUMLARA ZİYARET

DEVA PARTİLİ AVŞAR: MANEVİ ÖZLEMLER YERİNİ MADDİ KAYGILARA BIRAKTI!

TEKİRDAĞ’DA EMEĞİN “ÖZEL” GÜNÜ

CHP LİDERİ ÖZEL’İN İLK DURAĞI ÇERKEZKÖY OLDU

AK PARTİLİ AZBAY HEM KUTLADI HEM DE UYARDI

CANDAN BAŞKAN’DAN KARNE MESAJI