CANDAN YÜCEER MALKARALI KADINLARLA BULUŞTU

CANDAN YÜCEER MALKARALI KADINLARLA BULUŞTU

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer, partisinin Malkara Belediye Başkan Adayı Nergiz Karaağaçlı ile birlikte ilçede bir dizi ziyaretlerde bulundu.

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer, CHP Malkara Belediye Başkan Adayı Nergiz Karaağaç ile birlikte ilçedeki kadınlarla biraraya geldi.

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer, Malkara’daki ilk ziyaretini CHP İlçe Başkanlığı’na yaptı. İlçe başkanlığında, Malkara Belediye Başkan Adayı Nergiz Karaağaçlı, Malkara İlçe Başkanı İsmail Uzun ve partililerle seçim çalışmalarına yönelik bir değerlendirme toplantısı gerçekleştiren Büyükşehir Başkan Adayı Candan Yüceer, daha sonra kadınlarla buluştu.

KOZYÜRÜK MAHALLESİ’NDE KADINLARI DİNLEDİ

Malkara Belediye Başkan Adayı Nergiz Karaağaçlı ve Malkara İlçe Başkanı İsmail Uzun ile birlikte Kozyürük Mahallesi’nde kadınlarla bir araya gelen CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer, “Kadının eli, kadının emeği yaşamın ve toplumun her alanında olmalı, olacak.”dedi. Candan Yüceer’in Malkara ziyaretinde CHP’nin mevcut Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul da hazır bulundu.

 



KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK

BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER'İN 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ