CANDAN YÜCEER HALKLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

CANDAN YÜCEER HALKLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer, Çerkezköy'den sonra Şarköy halkıyla buluştu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer, hafta sonunda Çerkezköy’de dernekleri ziyaret ederken, haftanın ilk günü Şarköy’de sırasıyla mahalleleri dolaşıp düzenlenen açılış ve Belediye Başkan Adayı Alpay Var'ın lansmanına katıldı.

 

Hafta sonunda, Çerkezköy’de Erzincan İli ve Tercan İlçesi Çevre Köyleri Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyarette bulunan Dr. Yüceer, ‘’Hemşehrilerimize destekleri ve yoğun ilgileri için teşekkür ediyorum.’’ dedi.

DR. CANDAN YÜCEER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI VAR’IN LANSMANI’NA KATILDI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer, yeni haftanın ilk gününde ise Şarköy'e çıkarma yaptı. Yüceer, Şarköy Belediye Başkan Adayı  Alpay Var’ın lansmanına ve Şarköy Seçim İrtibat Ofisi’nin açılışına katılım sağladı.

Yüceer yaptığı konuşmada, ‘’ Şarköy Belediye Başkanımız Alpay Var ile Şarköy’ü daha güzel bir geleceğe hazırlamak için birlikte çalışacağız. Kentimizi örnek kent yapacağız. Açılışımıza katılan ve ilgileriyle bizi bağrına basan tüm Şarköylü hemşehrilerime teşekkür ediyorum.’’ ifadelerini kullandı.

YÜCEER ŞARKÖY’DE MAHALLELERİ ZİYARET ETTİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer, Şarköy Belediye Başkan Adayı Alpay Var ile Yeniköy ve Sofuköy mahallelerini ziyaret ederek, ‘’Bizi coşku ve ilgiyle karşılayan hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Çiftçimize, üreticimize verdiğimiz destekleri artırarak sürdüreceğiz. Üreticimizin emeğinin kazanca dönüşmesi için çalışacağız.’’ diyerek ziyaretlerini sonlandırdı.



BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK

BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER'İN 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR: MANEVİ ÖZLEMLER YERİNİ MADDİ KAYGILARA BIRAKTI!

TEKİRDAĞ’DA EMEĞİN “ÖZEL” GÜNÜ