Gündem

Gündem Haberleri

CANDAN YÜCEER EMİN ADIMLARLA

CANDAN YÜCEER EMİN ADIMLARLA

CHP Kurultayı’nda değişimcilerden yana olan ve Özgür Özel’i destekleyen Candan Yüceer, genel başkanı belirleyen kongrenin ardından saha çalışmalarına hız verdi.

Dört dönem Tekirdağ Milletvekilliği yapan ve 29. Dönemde yeniden aday adayı olmayan Candan Yüceer, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı için sahadaki çalışmalarına hız verdi. Uzun süreden beri Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adı geçen Candan Yüceer’in, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığını ne zaman açıklayacağı ise merak konusu oldu.

SARAY, ÇORLU VE ÇERKEZKÖY’DE ZİYARETLER YAPTI

Önceki hafta Ankara’da gerçekleştirilen ve değişimcilerin adayı Özgür Özel’in genel başkan seçildiği CHP Kurultayı’nda boy gösteren Candan Yüceer, seçimin bitmesiyle birlikte yeniden Tekirdağ’daki saha çalışmalarına döndü. Yüceer hafta sonunda Tekirdağ’da çeşitli ziyaretlerde bulunurken, vatandaşlarla biraraya geldi, sohbet etti. Saray’da Göçerler Mahallesi’ni ziyaret eden Candan Yüceer, daha sonra Çorlu’da kahve sohbetlerine katıldı. Yüceer, son olarak Çerkezköy’de esnaf ziyaretinde bulunurken, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

TEKİRDAĞ’IN KURTULUŞUNU KUTLADI

Tekirdağ’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yılı kutlamaları kapsamında Süleymanpaşa ilçesinde düzenlenen etkinliklere de katılan Candan Yüceer, “Tekirdağımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümünde başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanı için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Bağımsızlık sevdalısı tüm hemşerilerimin zafer ve gurur günü kutlu olsun!”dedi.



Anahtar Kelimeler: CANDAN YÜCEER ADIMLARLA

ERGENELİ SPORCU SİNEM YILDIZ, BADMİNTON DÜNYA ŞAMPİYONASI’NA KATILACAK

CADDEDE KARŞILAŞTIĞI HUSUMETLİSİNİ TABANCAYLA VURDU

SIRALARI TEMİZLEYEN OKUL MÜDÜRÜ: ÇOCUKLARINIZA İYİ EĞİTİM VERİN, BAŞARI EVDE BAŞLAR

BAŞKAN VAHAP AKAY’DA HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETİ

TEKİRDAĞ İTFAİYESİ SON 3 AYDA 3 BİN 485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ