Politika

Politika Haberleri

CANDAN BAŞKAN’DAN KARNE MESAJI

CANDAN BAŞKAN’DAN KARNE MESAJI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılının sona ermesi nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının sona ermesi nedeniyle bir mesaj yayımladı. 

Başkan Yüceer okulların tatile girmesi nedeniyle yayımladığı mesajında şunları kaydetti:

“Tekirdağ’ın en büyük umudu olan kıymetli evlatlarımız; 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı’nı geride bırakırken çabalarınızdan dolayı hepinizi kutluyor; yaz tatili boyunca gönlünüzce dinlenmeyi ve eğlenmeyi hak ettiğinizi belirtmek istiyorum.

Çocuklarımızı en iyi şekilde geleceğe hazırlayan öğretmenlerimizi tebrik ediyor; yavruları için canlarını dişine takarak her türlü fedakârlığı sunan ailelere şükranlarımı sunuyorum.

Sevgili çocuklar, sizin yaşınızdayken yaşadıklarımı hiç unutmuyor, bugünkü karne heyecanınızı kendi yüreğimde hissediyorum. Şunu unutmayın ki, karnelerinizdeki notlar gelecekteki başarılarınızı tam olarak yansıtan veriler değildir. Bu anlamda notları çok yüksek olmayan öğrencilerin hayal kırıklığına kapılmaması gerektiğini özellikle belirtiyorum.

Sizi bekleyen çok uzun gelecekte, kendinizi birçok alanda geliştirme fırsatı yakalayacaksınız. Sporda, sanatta, bilimde ve daha pek çok ilgi çekici alanda kendinize vazgeçemeyeceğiniz uğraşlar bulmanızı öneririm. Yaz tatilini bu şekilde geçirerek hem doyasıya eğlenebilir, hem de bilinçli bir öğrenme sürecine girebilirsiniz.

Tekirdağ’ın birbirinden değerli çocukları, sizlere çok güzel bir gelecek hazırlamak için uğraştığımız asla unutmayın. Sizleri çok seviyorum. Her birinizin gözlerinden öpüyorum. İyi tatiller diliyorum.”

 



Anahtar Kelimeler: CANDAN BAŞKAN’ KARNE MESAJI

DEVA PARTİLİ AVŞAR: MANEVİ ÖZLEMLER YERİNİ MADDİ KAYGILARA BIRAKTI!

TEKİRDAĞ’DA EMEĞİN “ÖZEL” GÜNÜ

CHP LİDERİ ÖZEL’İN İLK DURAĞI ÇERKEZKÖY OLDU

AK PARTİLİ AZBAY HEM KUTLADI HEM DE UYARDI

CANDAN BAŞKAN’DAN KARNE MESAJI