Gündem

Gündem Haberleri

CANDAN BAŞKAN İLK NİKAHINI KIYDI

CANDAN BAŞKAN İLK NİKAHINI KIYDI

Geçtiğimiz mart ayında seçilen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, ilk nikahını da kıydı.

Süleymanpaşa, Marmaraereğlisi ve Çorlu ilçelerini ziyaret eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, “Kentimizin her köşesinde vatandaşlarımızla bir araya gelerek daha yaşanılır bir Tekirdağ için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz” dedi.

Candan Başkan, kent genelinde vatandaşlarla buluşarak talep ve önerileri dinlemeye ve devam eden çalışmaları yerinde gözlemlemeye devam ediyor. Bu kapsamda hafta sonu mesaisine Süleymanpaşa’nın Kumbağ Mahallesi’nde başlayan Candan Başkan, hafta sonu güzel havanın keyfini çıkaran vatandaşlar ve esnafla buluştu. Ziyaret sırasında vatandaşların talep, öneri ve isteklerini dinleyerek insanlarının mutlu olması ve daha yaşanılır bir Tekirdağ için çalışmaların sürdürüleceğini belirtti.

SÜLEYMANPAŞA ALTINOVA MAHALLESİ TESKİ ATIK SU TERFİ MERKEZİ İNCELEMELERİ

Candan Başkan, Süleymanpaşa Altınova Mahallesi'nde bulunan TESKİ Atık Su Terfi Merkezi’nde incelemelerde bulunarak yetkili personelden bilgi aldı. Marmara Denizi’nde evsel atık sulardan kaynaklanan kirliliğin önüne geçmek için durmaksızın çalışıldığını ifade eden Başkan Yüceer, il genelinde toplam 19 adet atık su arıtma tesisi, 10 adet içme suyu arıtma tesisi ve 72 adet terfi merkezi ile evsel atık suları ve içme sularını arıtıldığını, SCADA Sistemi ile 7/24 gözetim altında tutularak insan ve çevre sağlığının korunduğunu vurguladı.

“İNSAN VE ÇEVRE SAĞLIĞI BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ”

İnsan ve çevre sağlığının birinci öncelik olduğunun altını çizen Candan Başkan, Değirmenaltı Mahallesi'nde bulunan ve yıllardır sorun yaşanan Kayı Deresi’ndeki problemleri bildiklerini ve gerekli adımları attıklarını açıkladı. Yapılacak çalışmalar ile kalıcı çözümler üreterek Değirmenaltı Mahallesi'nde bulunan dere ile ilgili önlemler alınacağını belirten Başkan Yüceer, yaz sezonu boyunca yaşanan su sıkıntısının da farkında olduklarını ve çalışmaların bu doğrultuda sürdürüleceğini ifade etti.

“KIYI TEMİZLİK İŞLEMLERİMİZİ MİSAFİRLERİMİZİN KONFORU İÇİN TİTİZLİKLE SÜRDÜRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Süleymanpaşa’nın ardından Marmaraereğlisi’ni ziyaret eden Candan Başkan, burada ilk olarak Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Sayın Onur Bozkurter ve Sultanköy Mahallesi Muhtarı Sayın Nevin Duran ile birlikte Sultanköy Sahili’nde incelemelerde bulundu. Başkan Yüceer, kıyı temizlik işlemlerinin yaz sezonu boyunca hemşehrilerin ve şehir dışından gelen misafirlerin konforu için daha titiz ve daha düzenli biçimde sürdürülmesi adına önlemler aldıklarını belirtti.

“ÇÖZÜM ODAKLI BİR ANLAYIŞLA HALKIMIZIN YANINDAYIZ”

Marmaraereğlisi’nde yer alan Yeniçiftlik Atatürk Halk Plajı’nda da incelemelerde bulunan Candan Başkan, sahil şeridindeki sorunları tespit ederek çözüm odaklı çalışmalar için notlar aldı. Halkın sorunlarını dinleyen Başkan Yüceer, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşların her türlü sıkıntısına çözüm bulma kararlılığında olduklarını vurguladı. Daha sonra Marmaraereğlisi TESKİ Atık Su Arıtma Tesisi'nde yapılan incelemelerde, yeni arıtma tesisi inşaat çalışmalarının yerinde gözlemi gerçekleştirildi. Başkan Yüceer, çevre dostu projelerle Tekirdağ'ı daha yaşanabilir kılmak için sürekli olarak çalıştıklarını belirterek, bu projelerin kentin çevre ve insan sağlığını koruma yönündeki önemini vurguladı.

TEKİRDAĞ’IN HER KÖŞESİNE HİZMET ETMEKTEN GURUR DUYUYORUZ

Marmaraereğlisi’nin ardından Çorlu’ya geçen Candan Başkan, burada Cumhuriyet Parkı’nda vatandaşlarla bir araya gelerek talep, öneri ve beklentileri dinledi. Vatandaşlarla bir arada olmanın çalışma azmine güç kattığını belirten Yüceer, Tekirdağ’ın her köşesinde hizmet etmekten gurur duyduklarını ifade etti. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nın teknik personelinin de yer aldığı ziyarette, Cumhuriyet Parkı’nda incelemelerde bulunan Başkan Yüceer, bahse konu parkta hayata geçirilecek çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Marmaraereğlisi Yeniçiftlik Mahallesi'nde Erenler Cemevi Kültür Derneği tarafından düzenlenen 'Kerbela Şehitlerini Anma ve Aşure' programına katılan Başkan Yüceer, matem orucuna niyet eden tüm canların oruçlarının ve ibadetlerinin kabul olmasını diledi.

CANDAN BAŞKAN İLK NİKÂHINI KIYDI

Candan Başkan, program kapsamında son olarak İş İnsanı Önder Erdoğan’ın oğlu Yiğit Erdoğan ile Pınar Öğretmenoğlu'nun nikâhını kıyarak, belediye başkanlığı görevine gelişinden bu yana ilk nikâhını gerçekleştirdi. Başkan Yüceer, çiftin mutluluğuna şahit olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade edip onlara ömür boyu mutlu ve sağlıklı bir hayat diledi.

 



Anahtar Kelimeler: CANDAN BAŞKAN NİKAHINI KIYDI

ADALET BAKANI YILMAZ TUNÇ'TAN TEKİRDAĞ BAROSUNA ZİYARET

TEKİRDAĞ’DA YASA DIŞI TÜTÜN TİCARETİ OPERASYONU

TEKİRDAĞ’DA 77 KİŞİ YAKALANDI

TEKİRDAĞ’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

72 YAŞINDAKİ MOTOSİKLETLİNİN YARALANDIĞI KAZA KAMERADA