CANDAN BAŞKAN İLK DERS ZİLİ PROGRAMINDA ÖĞRENCİ VE EĞİTİMCİLERİN YANINDAYDI

CANDAN BAŞKAN İLK DERS ZİLİ PROGRAMINDA ÖĞRENCİ VE EĞİTİMCİLERİN YANINDAYDI

, Tekirdağ Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “İlk Ders Zili” programıyla kutlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer öğrenci ve öğretmenlerle samimi görüntüler verdi.

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı’nın başlangıcı, Tekirdağ Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “İlk Ders Zili” programıyla kutlandı. Süleymanpaşa ilçesindeki Ticaret Borsası İlkokulu/Ortaokulu’nda gerçekleşen etkinlikte, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Etkinlikte, öğrencilerin okuduğu okul ve eğitim temalı şiirler katılımcılardan büyük alkış aldı. Eğitim camiasının ve ailelerin heyecanla izlediği programda, protokol üyeleri açılış konuşmaları yaparak yeni eğitim-öğretim yılının ülkemize hayırlı olmasını diledi. Ayrıca, öğrenciler tarafından sergilenen halk oyunları gösterileri programa renk kattı.

Candan Başkan, öğrencilerle yakından ilgilenerek onların heyecanını paylaştı. Programın devamında, protokol üyeleriyle birlikte ilk ders zilini çalarak yeni eğitim-öğretim yılını resmen başlattı. Daha sonra, sınıfları ziyaret eden Candan Başkan, öğrencilere başarılı bir yıl geçirmeleri temennisinde bulundu.

Programın son bölümünde ise öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya gelerek, onların eğitim yolculuğundaki özverili çalışmalarını takdir etti ve yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diledi.



YAŞADIĞIMIZ BİR VATANIMIZ VARSA BUNU GAZİ VE ŞEHİTLERİMİZE BORÇLUYUZ

TEKİRDAĞ’DA KIBRIS GAZİSİ GAZİLER GÜNÜ’NDE VEFAT ETTİ

TEKİRDAĞ’DA ARANAN ŞAHISLARA YÖNELİK OPERASYON: 143 KİŞİ YAKALANDI

BÜYÜKŞEHİRLE HAREKETE GEÇ

KAYMAKAM GÜNLÜ YILLIK İZNE AYRILDI