HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

KISITLAMALI CUMA NAMAZI

KISITLAMALI CUMA NAMAZI

İki hafta önce AVM ve berberler gibi birtakım işletmelerin peyderpey açılmasıyla birlikte başlayan yeni normalleşme süreci yarın ilk cuma namazıyla birlikte ibadethanelerde de başlıyor.

11 Mart?ta başlayan Korona Virüs tedbirleri iki hafta önce peyderpey yumuşamaya başlamıştı. AVM?ler, berber ve kua­förler, giyim, zücaciye vs. işletmelerin açılmasıyla birlikte yeni normalleşme süreci de start almıştı. 11 Mayıs?tan itibaren başlayan yeni sürece yarın ibadethanelerde dahil oluyor.

16 Mart?tan itibaren toplu ibadete kapatılan camilerde cuma namazları da askıya alınmıştı. Camilerde ibadet yarın kılınacak cuma namazıyla yeniden başlıyor. Ancak cuma namazı her camide kılınmayacak. Korona Virüs tedbirleri kapsamında belirlenen şartları taşıyan camilerde cuma namazı kılınacağı açıklandı. Cuma namazı avlusu olan camilerde ve açık havada kılınacağı belirtildi.

Tekirdağ İl Müftülüğü, ilçe ilçe cuma namazı kılınacak camilerin isimlerini açıkladı. Buna göre ilçe ilçe Tekirdağ`da cuma namazı kılınacak camiler şöyle:



Anahtar Kelimeler:

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI