Tarih: 03.07.2019 11:16

CAMBRİDGE SINAVLARINDA ÖNEMLİ BAŞARI

Facebook Twitter Linked-in

Özel Çerkezköy Uğur Okulları`nın katıldığı Cambridge İngilizce sınavlarının sonuçları açıklandı. Cambridge Assesment English sınavına katılan 30 öğrencinin tamamı başarı göstererek, sertifika almaya hak kazandı.

32 ÖĞRENCİDEN 30`U SERTİFİKA ALACAK

1850 yılından beri tüm dünya ülkelerine sınav hizmeti sunan Cambridge Üniversitesi`nin sınavlarına bugün 130 ülkeden her yıl 4 milyonun üzerinde aday katılıyor. Bu sınavlara geçen yıldan beri katılan Özel Çerkezköy Uğur Okulları öğrencileri bu yıl yüzde yüz başarı sağladı. Sınavlara giren 32 öğrencinin 30`u başarılı olarak sertifika almaya hak kazandı. 25 Mayıs 2019 tarihinde düzenlenen Cambridge Assesment English sınavına katılan öğrencilerden Flyers sınavında 7 öğrencinin 7`si, KET sınavında 15 öğrencinin 13?ü, Pet sınavında 10 öğrencinin 10`u sınavdan geçerli puan alarak sertifika almaya hak kazandı.

ÖĞRENCİLERİMİZİ GÖNÜLDEN TEBRİK EDERİZ

Başarılı sonuçların ardından açıklama yapan Uğur Okulları yönetimi, "Sınav hazırlık döneminde desteklerinden dolayı okul müdürlerimize, yabancı dil bölümü öğretmenlerimize, desteklerinden dolayı velilerimize teşekkürlerimizi sunar, verimli çalışmalar yaparak sınava hazırlanan öğrencilerimizi gönülden tebrik eder, bir sonraki seviye sınavında başarılar dileriz." denildi.

İNGİLİZCE EĞİTİMİNİ ÖNEMSİYORUZ

Okul yönetimi gelen başarının İngilizce eğitimine verilen önemin sonucu olduğunu hatırlatırken, "İngilizce alanında üstün başarılarımızı sürdürmek için, Çerkezköy Uğur Okulları olarak yoğunlaştırılmış İngilizce eğitimini önemsiyoruz. Gelişen ve değişen dünyamızın gereksinimlerine uygun bireyler yetiştirmek adına Yabancı Dil politikamız sosyal, kültürel ve gelişimsel açıdan öğrencilerimizi akademik yönden ilerlemelerini amaçlamaktadır. 5.sınıfta başlayan yoğun İngilizce ders programımızla öğrencilerimizi başarıya hazırlıyoruz." ifadelerine yer verildi.

CAMBRİDGE SINAVLARI NEDİR?

Cambridge Sınavları; İngilizce öğrenmeyi zevkli, etkili ve ödüllendirici yapan kapsamlı sınavlardır. Sınavlar, öğrencileri, İngilizce öğrenmek ve gerçek dünya için pratik beceriler geliştirmeleri için motive etmektedir. Cambridge sınavları, öğrencilerin konuşma, yazma, okuma ve dinleme becerilerini adım adım geliştirmelerine yardımcı olan Ortak Avrupa Referans Çerçevesi (CEFR) seviyesine odaklanmaktadır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —