Tarih: 05.03.2022 16:15

CAFE KEKİK ET RESTAURANT ÇERKEZKÖY’DE HİZMETE AÇILDI

Facebook Twitter Linked-in

Musa Taş, 38 yıllık meslek hayatının ardından Cafe Kekik Et Restaurant ile Çerkezköylüler’in damak tadına yeni bir tat ekledi. Et çeşitleri, ızgara ve kebap başta olmak üzere sulu yemek, tatlı türleri, içecek ve kahvaltıyı aynı mekana toplayan Musa Taş, yeni işletmesinin açılışını bugün yaptı.

Bugün Çerkezköy Uğur Mumcu Caddesi numara 23’te düzenlenen törenle hizmete giren Cafe Kekik Et Restaurant’ın açılışı gerçekleştirildi. İşletme sahibi 38 yıllık aşçı Musa Taş, yılların birikimini damak tadına dönüştürerek Cafe Kekik Et Restaurant’da Çerkezköylülerle buluşturdu. Et ağırlıklı yemekler sunacak olan Cafe Kekik Et Rastaurant’ta, kebap ve ızgaranın tüm çeşitleri müşterilere sunuluyor. Yeni işletmede tamamı doğal ürünlerden oluşan kahvaltı, tatlı çeşitleri, içecek çeşitleri ve sulu yemeklerde bulunuyor.

DOĞAL ÜRÜNLER KULLANIYORUZ

Doğal ürünlerden yaptıkları yemek ve kahvaltıyı müşterilerine sunduklarını belirten İşletme sahibi Musa Taş, “Etimizden kahvaltımıza kadar tüm ürünlerimizi doğal ürünlerden oluşturduk. Kahvaltımızda yer alan zeytinimiz Denizli’den geliyor. Kaşar, Kars ürünüdür. Bal, Erzincan’dan, Ezine peynirimiz var. Tereyağımız tamamen yayla tereyağıdır. Tereyağı Hatay’dan. Sucuk, Konya. Yine çeçil peynir Kars’tan, etlerimiz Balıkesir’den geliyor. Trakya kuzusu kullanıyoruz. Ayrıca kuzu tandır yapacağız. İsteğe özel yemek menümüz de var.”diye konuştu.

38 YILDIR AŞÇILIK YAPIYOR

Aşçılık mesleğini 38 yıldır yaptığını belirten Musa Taş, “Mesleğe un ve unlu mamuller üzerine başladım. Askerdeyken ordu evinde mutfakta görev yaparken, aşçılığa yöneldim. Büyük resturantlarda ve projelerde aşçı olarak görev aldım. Mesela Somali Mogadişu Büyükelçiliğimizde 3 yıl aşçılık görevinde bulundum. Yine Libya’da havaalanı projesinde aşçı olarak çalıştım. Cafe Kekik ve Et Rusturant’ta ailece çalışıyoruz.”dedi.

BUGÜN AÇILIŞI YAPILDI

Bir haftadan beri hizmet veren Cafe Kekik Et Restaurant için yapılan açılış törenine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül, AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi İrfan Ak, Başkan Yardımcısı Necati Aksu, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı Kapaklı Şube Başkanı İshak Şukla, AK Parti Çerkezköy İlçe yönetim kurulu üyeleri, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Veysel Karakoç ve yönetim kurulu üyeleri, hayırsever Fatma Kaya, Trakya Flaş Haber Gazetesi Editörü Selma Vazo ve çok sayıda davetli katıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —