BÜYÜKŞEHİR`DEN ŞARKÖY`DE 6 BİN 500 METREKARE ASFALT

BÜYÜKŞEHİR`DEN ŞARKÖY`DE 6 BİN 500 METREKARE ASFALT

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Şarköy`de sıcak asfalt çalışmasında bulunurken, 6 bin 500 metrekare asfalt serimi gerçekleştirdi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, bir yandan tüm birimleri ile Koronavirüs salgınının yayılmasına karşı mücadelesini sürdürürken bir yandan da diğer hizmet ve yatırımları yerine getiriyor.

ŞARKÖY`DE ASFALT YAPILDI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, büyük önem verdiği yol yapım çalışmalarına Koronavirüs ile mücadele ettiği günlerde de devam etti. Bu kapsamda, altyapı çalışmaları TESKİ tarafından gerçekleştirilen Şarköy ilçesinin Büyük Kurtuluş ve Hürriyet Caddelerinde Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince yağmur suyu hatlarının tamamlanmasının ardından başlatılan BSK sıcak asfalt çalışmaları da tamamlandı.

Asfalt ve yol çalışmalarıyla ilgili konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Şarköy İlçemizin Hoşköy Mahallesindeki Büyük Kurtuluş ve Hürriyet Caddelerinde BSK sıcak asfalt çalışmalarını tamamladık. Çalışma kapsamında toplam 4 bin metrekare baskı beton kaldırım yapılmış olup, 6 bin 500 metrekare BSK sıcak asfalt serimi gerçekleştirilmiştir. Bütün halkımıza hayırlı olmasını dileriz. Bizler sizler için görevimizin başındayız." dedi.

 



Anahtar Kelimeler:

ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR

EMEKLİ MAAŞINI ATM’DE UNUTTU

TEKİRDAĞ’DA PLATONİK AŞK DEHŞETİ: 1 ÖLÜ, BİRİ POLİS 4 YARALI

POLİS EKİPLERİNCE ÖĞRENCİLERE NARKO GENÇLİK EĞİTİMİ