BÜYÜKŞEHİR'İN GÜÇLÜ VE MODERN ULAŞIM HİZMETLERİNE YÖNELİK STRATEJİK PLANI HAZIR

BÜYÜKŞEHİR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nde KAİSER tarafından Ulaşım Ana Planı ve Toplu Taşıma Acil Eylem Planı hakkında bir sunum gerçekleştirildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Ulaşım Ana Planı ve Toplu Taşıma Acil Eylem Planı ile ilgili bir toplantı gerçekleştirildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer ve Büyükşehir Belediyesi bürokratlarının katılımıyla Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binası Hasan Ali Yücel Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda yüklenici firma KAİSER tarafından Ulaşım Ana Planı ve Toplu Taşıma Acil Eylem Planı hakkında bir sunum gerçekleştirildi.

Ulaşım Ana Planı ve Toplu Taşıma Acil Eylem Planı kapsamında yürütülecek çalışmalarla ulaşım konfor seviyesini yükseltilmesi, kent içi hareketliliğin daha düzenli hale getirilmesi, makro ve mikro ölçekteki sorunlara çözümlerin üretilmesi hedefleniyor. Sürdürülebilir çözümler sunan planın toplumun tüm kesimlerine hitap edeceği ve Tekirdağ halkının refah seviyesini yükselteceği öngörülüyor.
Toplantıda ayrıca ilgili daire başkanlıklarının iş birliğini gerektiren kent içi ulaşım planlarının imar planları ile entegrasyonunun sağlanması, toplu taşıma hizmetlerinin geliştirilerek raylı sistemlerin yaygınlaştırılması, yeni ulaşım ağlarının oluşturulması ve kavşak noktalarının belirlenmesi konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Tekirdağ halkına daha güçlü ve daha modern ulaşım hizmeti verilmesine yönelik çalışmalar başlatıldı.

BAŞKAN YÜCEER “HALKIMIZIN YAŞAMAKTAN KEYİF ALACAĞI BİR TEKİRDAĞ HEDEFİYLE GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, “Tekirdağ'ın gelecekteki ulaşım planlamasını ortaya çıkarmayı hedefliyoruz. Kentin mevcut durumdaki ulaşım ihtiyaçları ile geleceğe yönelik ulaşım taleplerini göz önünde bulundurarak çok kapsamlı bir ulaşım stratejisi hazırladık. Bu doğrultuda çalışmalarını büyük bir titizlikle yürüttüğümüz Tekirdağ Ulaşım Ana Planı ve Toplu Taşıma Acil Eylem Planı çalışmalarında ciddi bir yol kat ettik. Yüklenici firma yetkilileri ile durum değerlendirmesi yaptık. Bundan sonra da ulaşım alanında olduğu gibi diğer alanlarda da ilkleri gerçekleştirmeye ve halkımızın yaşamaktan keyif alacağı bir Tekirdağ hedefiyle gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

 



TCG-AKIN TEKİRDAĞ’DA VATANDAŞLARA KAPILARINI AÇTI

MÜJGAN VE SERKAN KARAGÖZ ÇİFTİNİN YAPIMINI ÜSTELNDİĞİ CAMİ İNŞAATI BAŞLADI

MARKALI 5 ÇİFT AYAKKABI ÇALDILAR

TEKİRDAĞ’DA DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI KUTLANDI

DENİZ YATAĞINDA UYKUYA DALDI, 2 MİL ÖTEDE GÖRENLER ŞAŞIRDI